Ea este noua iubită a lui Robert Pattinson

Cu toate că se zvonea că ar fi început o relaţie cu Katy Perry după despărţirea de Kristen Stewart, Robert Pattinson, starul din "Twilight", are, de fapt, o altă iubită, informează Daily Mail, citat de MEDIAFAX.
Ea este noua iubită a lui Robert Pattinson

Cu toate că se zvonea că ar fi început o relaţie cu Katy Perry după despărţirea de Kristen Stewart, Robert Pattinson, starul din „Twilight”, are, de fapt, o altă iubită, informează Daily Mail, citat de MEDIAFAX.

Robert Pattinson se pare că este implicat de puţin timp într-o relaţie cu nepoata regelui rock’n’roll, Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough, conform unui prieten apropiat al actorului, care a dezvăluit informaţia pentru Daily Mail.

Cei doi au fost văzuţi împreună în weekend, în Los Angeles, ţi se pare că sunt nedespărţiţi.

Riley Keough, fiica lui Lisa Marie Presley, a jucat alături de Kristen Stewart în filmul „The Runaways” (2010) şi cele două au rămas prietene de atunci: „Riley a fost întotdeauna prietena lui Kristen de la filmările pentru The Runaways, dar recent Rob şi Riley au petrecut mult timp împreună, de când s-au întâlnit datorită faptului că ambi sunt modele Dior, iar Riley a şi stat în apartamentul lui Rob”, a mai dezvăluit sursa citată de Daily Mail.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața