Ea e Shakira de Romania. Vezi asemanarea?

Ea e Shakira de Romania. Vezi asemanarea?
Ea e Shakira de Romania. Vezi asemanarea?

Shakira, aşa cum o alintă prietenii şi colegii pe Luisa Purdescu, este o tanara de 23 de ani, din Târgu Jiu, care incearca sa-si faca un nume in televiziune, dupa ce a incercat – fara succes – sa participe la competitia Miss Universe Romania 2011.

Cand s-a înscris la Miss Universe® România, Luisa nu a trecut de preselectii, din pricina faptului ca inaltimea ei nu atingea limita minima impusa de organizatori, adica 1,70 m.

„Ni se întâmplă deseori să descalificăm concurente cu reale calităţi fizice, morale şi intelectuale, din cauza limitei minime de înălţime, stabilită la 1.70 m. Asta nu înseamnă însă, excluderea colaborării cu ele, întrucât Organizaţia Miss Universe® România derulează multe alte proiecte, pe lângă selecţia naţională pentru Miss Universe®. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Luisei, care a participat la mai multe castinguri pentru productii TV”, a spus Valentina Ionescu, director executiv MURO.

Luisa a jucat handbal de performanţă, a luat cursuri de make-up şi de la vârsta de 17 ani practică dansul. În calitate de make-up artist, a făcut parte din echipele de profesionişti ale următoarelor evenimente: Gala Avanpremiere MNAC 2011, Summer Fashion Festival 2011, Bucharest Fashion Week 2011. Ca dansatoare, Luisa Purdescu a colaborat cu artişti renumiţi din industria muzicală românească, precum: Andreea Bănică, Delia Matache şi Lavinia Parva.Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Virginia Țârlea: Despre depistarea precoce a infecției cu HPV