Dwayne Johnson, motivul pentru care urinează într-o sticlă când se antrenează

Dwayne Johnson, numit de publicația Time cea mai influentă persoană în 2019, este unul dintre cei mai populari actori și antreprenori din timpurile noastre.
17.11.2021
Dwayne Johnson, motivul pentru care urinează într-o sticlă când se antrenează
Foto: Instagram

Cel mai probabil îl cunoști din filme precum Fast & Furious 6, Jumanji sau serialul Ballers. Dwayne „The Rock” Johnson, numit de publicația Time cea mai influentă persoană în 2019, este unul dintre cei mai populari actori și antreprenori din timpurile noastre. Este un om de afaceri de succes și un tată devotat și unde mai pui că este apreciat pentru fizicul pe care-l are și sfaturile de fitness pe care le oferă. Pe contul său de Instagram își ține fanii la curent cu antrenamentele pe care le face în sală și e clar că nu se joacă.

Dacă l-ai urmărit în ultimii ani, probabil ți-a sărit în ochi postarea din 2017 în care le-a arătat urmăritorilor săi „sticla lui cu pipi”. Da, ai citit bine. Dwayne Johnson folosește sticle de unică folosință pentru a urina atunci când este la sală.

„Mă antrenez foarte intens și nu am timp să merg la baie”, a spus el în descrierea postării. „Găsesc o sticlă, urinez în ea și continui să mă antrenez”.

Dwayne Johnson și motivul pentru care are acest obicei

Recent, actorul a elaborat acest subiect într-un interviu pentru Esquire, menționând motivul pentru care face acest lucru. Se hidratează intens înainte de antrenament, iar sala la care merge nu are o toaletă.

„Trebuie să merg des la baie. De câteva ori în timpul antrenamentului trebuie să mă ușurez, așa că folosesc sticla”.

Vedeta și-a asigurat fanii că este foarte atent unde își lasă sticla după ce o folosește astfel încât să nu o ia altcineva accidental. Nu este tocmai cel mai sanitar obicei, mai ales dacă nu-și poate curăța adecvat mâinile.

Acestea fiind spuse, hidratarea în timpul antrenamentului este importantă. Insitutul de Medicină recomandă ca orice fluid, nu doar apa, să fie consumat astfel: 2.8L de fluide la femei și 3.8L de fluide la bărbați, pe zi.

Este nevoie doar de o oră ca jumătate de litru să treacă de stomac, așadar dacă bei o cantitate mare de apă înainte de sală, cel mai probabil vei simți nevoia să urinezi. Nu se recomandă să consumi întreaga cantitate de apă în timpul antrenamentului pentru că te vei simți balonat și astfel se produce un disconfort. Ia în calcul că fluidele provin și din alimentele pe care le consumi, în special lapte, cafea, ceai sau supe. Culoarea pe care urina o are poate fi și ea un indicator al nivelului de hidratare din corp. Poți încerca să consumi jumătate de litru imediat cum te trezești, iar apoi câte o jumătate de litru de apă după fiecare masă.

Adele: ce a implicat procesul de slăbire
Adele: ce a implicat procesul de slăbire
Cel mai nou articol Video:
Dr. Alina Gheorghe: importanța consultului oftalmologic la copii