Dragoş Bucur îşi face debutul la Hollywood

Dragoş Bucur joacă rolul unui mafiot sârb într-un film american turnat la Universal Studios, alături de actori importanţi precum Ice Cube, John Leguizamo, Bruce McGill şi Kevin Hart.
Dragoş Bucur îşi face debutul la Hollywood

Dragoş Bucur joacă rolul unui mafiot sârb într-un film american turnat la Universal Studios, alături de actori importanţi precum Ice Cube, John Leguizamo, Bruce McGill şi Kevin Hart.

Tim Story este şi un producător de succes, cunoscut pentru filmele „Cei patru fantastici/ Fantastic 4” (2005 şi 2007) şi „Think Like a Man” (2012).

Ice Cube este, în acest film, un dur, un poliţist cu ştate vechi, în vreme ce Kevin Hart este iubitul imatur al surorii sale. Ca să-i scoată din cap prietenia cu ea, respectiv să-i bage minţile în cap, Ice Cube îl ia cu el pe adolescent în tura de noapte, un „ride along”.

Ceea ce se voia a fi o simplă lecţie de viaţă se transformă într-un coşmar.

Acesta participă la o întâlnire de afaceri cu poliţistul jucat de Ice Cube, care se dovedeşte a fi o ambuscadă. Dragoş are de tras cu pistolul după nişte poliţişti sub acoperire, inclusiv după Ice Cube, apoi trebuie să încalece o motocicletă şi să execute un fel de cursă cu obstacole.

Acesta este primul rol al lui Dragoş Bucur pe teritoriul Statelor Unite, la un studio atât de important cum este Universal, dar nu este primul său rol în afara ţării.

În 2010, el a jucat în „Drumul de întoarcere/ The Way Back”, în regia lui Peter Weir („The Truman Show”, „Master and Commander: La capătul Pământului/ Master and Commander: The Far Side of the World”, „Cercul poeţilor dispăruţi/ Dead Poets Society”), alături de Colin Farrell, Ed Harris şi Jim Sturgess.

„Audiţia pentru rolul ăsta s-a făcut prin ceea ce ei numesc «self-tape». Adică actorul este propus de agentul său (în cazul meu, agenţia Conway van Gelder din Londra). Ulterior, el se filmează singur şi trimite proba prin intermediul unor site-uri specializate de casting. În cazul meu, mi-a dat replica Andrei Mateiu (actorul principal din filmul «O lună în Thailanda») şi am filmat-o asistaţi de Dorian Boguţă… Pot să spun că ne-am amuzat copios şi am improvizat toţi trei pe indicaţiile din text”, povesteşte Dragoş Bucur despre proba pe care a dat-o pentru acest rol.

„Când am ajuns în Atlanta, am aflat că accentul exotic a contribuit foarte mult la alegerea mea. Pronunţia de est-european mă făcea deodată mai potrivit decât ceilalţi actori americani care dăduseră proba până atunci. În plus, personajul meu are o secvenţă destul de grea pe motocicletă, aşa că era obligatoriu ca actorul să aibă carnet şi să ştie să alerge puţin pe motor. Norocul meu că Dana (Dana Nălbaru, soţia lui Dragoş, n.r.) a adus ca zestre o Honda Shadow şi de şapte ani îmi petrec verile pe motocicletă”, mai spune actorul.

Citeşte şi:

În acestă seară, Andreea Marin Bănică şi Dragoş Bucur, la premiera de gală a filmului „Ho Ho Ho 2”, la CinemaPRO

Dragos Bucur si Dana Rogoz, noul cuplu Ken si Barbie!

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă