Dolly Parton nu se ferește să spună adevărul: „Secretul frumuseții la 75 de ani? Botoxul!”

08.06.2021

Dolly Parton, faimoasa cântăreață de muzică country a anilor 80, a dezvăluit recent că secretul pielii sale lipsite de riduri la venerabila vârstă de 75 de ani nu este nici meditația, nici dieta, ci… botoxul.

Vedeta nu se sfiește să recunoască faptul că lipsa ridurilor este datorată în mare parte chirurgilor plasticieni și injecțiilor cu botox. Ba mai mult, Dolly Parton, în stilul ei caracteristic, se amuză pe seama acestor lucruri:

Fața mea e ca un câine de rasă care defilează pe podium. Cum văd ceva că atârnă, cum tai. Oamenii îmi spun mereu că par atât de fericită. Eu le spun: ei bine, botoxul e de vină. Secretul meu? Un machiaj bun și doctorii pricepuți, recunoaște Dolly într-un interviu pentru Southern Living.

Dolly Parton: „Foloseam mure pe post de ruj și bățul ars de chibrit în loc de creion dermatograf pentru ochi”

Vedeta spune că nu se consideră o femeie înzestrată de la natură cu o frumusețe nemaivăzută. În schimb, recunoaște că își „îmbunătățește” aspectul cu ajutorul machiajului și al procedurilor estetice.

Înainte să devină faimoasă și independentă financiar, Dolly Parton spune că folosea mure pe post de ruj și bățul ars de chibrit în loc de creion dermatograf pentru ochi. Părinții ei erau destul de stricți și nu îi dădeau voie să își cumpere produse de machiaj, așa că a fost nevoită să… improvizeze.

Am fost crescuți în religia penticostală, bunicul meu era predicator. Machiajul era considerat un păcat. Așa că mă rujam, vorba vine, cu mure pe buze, iar la ochi foloseam un băț de chibrit ars. Normal, mă ștergeam de fiecare dată când ajungeam acasă, să nu mă prindă ai mei machiată, spune Dolly.

Cântăreața Dolly Parton se spală pe față doar o dată pe zi

Într-un interviu pentru New York Times, Dolly a mărturisit că se spală pe față doar dimineața. Mai mult, ea nu se demachiază seara, la culcare, „pentru că n-am de unde să știu ce situație apare și trebuie să fiu gătită”.

Primul lucru pe care îl face dimineața, după ce ia micul dejun, este să se machieze și să își coafeze părul cu fixativ.

Totul durează mai puțin de 15 minute, ține să menționeze Dolly.

Produsul pe care îl folosește de mulți ani și la care nu ar renunța niciodată este banala vaselină cosmetică. De asemenea, adoră dischetele demachiante umede cu extract de castravete, aloe vera și ceai verde.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras