Dieta lui Jennifer Lopez. Ce mănâncă la 54 de ani pentru o siluetă impecabilă

Jennifer Lopez are 54 de ani, dar acest aspect nu se vede, iar asta se datorează stilului de viață sănătos pe care îl urmează.
  • Publicat:

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut furori pe Internet după ce au anunțat că și-au unit destinele. În timp ce publicul este curios să afle mai multe detalii legate de relația celor doi, noi suntem interesați cum reușește vedeta ca la 54 de ani să afișeze o siluetă impecabilă. Vedeta arată mai bine de la an la an, iar asta se datorează dietei sănătoase și sportului pe care le urmează constant. În plus, unul dintre lucrurile care o ajută în acest sens este și faptul că evită produsele procesate.

În anul 2019, Dodd Romero, care este life coach-ul și antrenorul personal al artistei, a dezvăluit pentru Us Weekly alegerile sale alimentare. Potrivit sursei menționate, dieta vedetei constă în cinci categorii de bază: proteine, legume, grăsimi, carbohidrați și apă. Romero explică importanța consumului de apă, aspect de care Jennifer Lopez ține cont și încearcă să se hidrateze intens consumând cel puțin șapte pahare de apă pe zi.

Potrivit specialistului, artista preferă să evite alimentele procesate și carbohidrații rafinați, iar nutrienții îi ia din sursele integrale. De asemenea, ca surse de proteină, Jennifer Lopez consumă albuș de ou, carne de pui, curcan și vită, dar doar de trei-patru ori pe săptămână. Ca proteine și grăsimi sănătoase consumă pește și nuci, iar carbohidrații rafinați sunt înlocuiți de cerealele integrale. Fructele și legumele sunt nelipsite din meniu!

O astfel de dietă, curată, în care reduci consumul de produse procesate ține la distanță consecințele cu care te poți confrunta în privința sănătății precum bolile cardiovasculare, oarte prematură și diabet de tip 2.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân