Dieta cu care Beyonce a reuşit să slăbească 9 kilograme. Menţine organismul hidratat

Una dintre dietele urmate de Beyonce este dieta cu limonadă care a ajutat-o să slăbească 9 kilograme într-un timp foarte scurt.
Dieta cu care Beyonce a reuşit să slăbească 9 kilograme. Menţine organismul hidratat
FOTO: profimediaimages.ro / Dieta cu care Beyonce a reuşit să slăbească 9 kilograme. Menţine organismul hidratat

De-a lungul anilor, Beyonce ne-a surprins cu diferite diete prin care a reuşit să slăbească miraculos, în special după ce i-a adus pe lume pe gemenii Rumi şi Sir. Cu toate astea, una dintre dietele care ne-au atras atenţia este cea cu limonadă.

Realizată în urmă cu 50 de ani de Stanley Burroughs, ca program rapid de detoxifiere şi repaus alimentar, dieta cu limonadă a devenit populară în urmă cu câţiva ani, după ce Beyonce a anunţat o scădere în greutate de aproximativ 9 kg într-un timp foarte scurt.

Deşi iniţial a fost creată cu intenţia de a elibera organismul de toxine şi reziduuri interne rezultate în urma unei alimentaţii greşite, lipsei activităţii sportive şi a unei atitudine mentale negative, dieta cu limonadă a devenit în timp un program rapid de scădere în greutate.

Dieta cu limonadă: cum funcţionează şi ce este permis

Pe perioadă programului nu sunt permise alimentele solide sau suplimentele. Singurul „aliment” permis este elixirul miraculos (limonadă) care menţine hidratarea organismului.

Se servesc cel puţin 6 porţii de limonadă pe zi, iar seara este permis un ceai laxativ înainte de culcare, în cazul în care este necesar.

O porţie de limonadă trebuie să conţină:

  • 2 linguri suc de lămâie proaspăt;
  • 2 linguri sirop de arţar organic, grad B;
  • 1/10 linguriţă piper roşu;
  • 300 de grame apa filtrată;

După 4-14 zile de dietă, în care consumaţi cât mai multe supe, fructe şi legume, se introduc treptat alimentele solide, începând cu supe de vegetale şi continuând cu fructe şi legume.

Dieta cu limonadă ajută la scăderea rapidă în greutate deoarece se bazează pe o deficienţă majoră de calorii; cu toate acestea, scăderea afectează cantitatea de apa din organism şi masă musculară, nu grăsimile – principală ţintă a unei diete.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Florin Turcu, Sanador: cum se tratează obezitatea prin chirurgie bariatrică