Diana Dumitrescu, pregătită să devină mămică: a renunţat la fumat

Pentru că tocmai a încheiat filmările pentru "Pariu cu Viaţa”, Diana Dumitrescu s-a gândit că e timpul să facă un copil. Actriţa se pregăteşte intens, iar printre altele s-a lăsat de fumat.
Diana Dumitrescu, pregătită să devină mămică: a renunţat la fumat

Pentru că tocmai a încheiat filmările pentru „Pariu cu Viaţa”, Diana Dumitrescu s-a gândit că e timpul să facă un copil. Actriţa se pregăteşte intens, iar printre altele s-a lăsat de fumat.
 

Frumoasa blondă le-ar fi dezvăluit prietenelor că s-a înscris într-un program de renunţare la fumat pentru ca organismul să poată a „găzdui”, în cele mai bune condiţii, viitorul bebeluş. Potrivit Cancan.ro, Diana îşi doreşte ca primul copil să fie o fetiţă, însă nu s-ar supăra nici dacă ar fi un băieţel leit soţului ei, Ducu Ion.

Sursa: Cancan.ro
Foto: Facebook.com

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici