Despărţiţi, dar împreună! Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, cazaţi la un hotel din munţii Făgăraş – VIDEO

Actorul Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, care vizitează împreună România, au fost cazaţi în weekend la un hotel din munţii Făgăraş şi au mâncat preparate tradiţionale româneşti. Potrivit unui comunicat al Hotelului Valea cu Peşti, care i-a găzduit în perioada 20-21 iulie, Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au admirat lacul Vidraru şi munţii Făgăraş. Din cauza presei care îi urmărea, cei doi nu au dorit să mânânce pe pe terasa sau în restaurantul hotelului, "preferând să servească cina în cameră".
22.07.2013
Despărţiţi, dar împreună! Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, cazaţi la un hotel din munţii Făgăraş - VIDEO

Actorul Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, care vizitează împreună România, au fost cazaţi în weekend la un hotel din munţii Făgăraş şi au mâncat preparate tradiţionale româneşti.

Potrivit unui comunicat al Hotelului Valea cu Peşti, care i-a găzduit în perioada 20-21 iulie, Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au admirat lacul Vidraru şi munţii Făgăraş.
Din cauza presei care îi urmărea, cei doi nu au dorit să mânânce pe pe terasa sau în restaurantul hotelului, „preferând să servească cina în cameră”.

Pentru cină cei doi au optat pentru platouri tradiţionale româneşti – „Păstrăv Valea cu Peşti” şi „Cotlet de porc cu bureţi şi costiţă” -, iar la desert au ales plăcintă tradiţională cu brânză şi „cheesecake Zenaida”. Cei doi nu au consumat niciun fel de băutură alcoolică pe toată durata şederii în hotel, se spune în comunicat.

 


Conform sursei citate, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au comportat ca doi oameni veniţi în vacanţă, nu au avut nicio cerinţă specială, iar în momentul în care au ajuns în hotel, recunoscuţi de clienţii aflaţi în receptie, au dat autografe şi au făcut fotografii.
Duminică, cei doi nu au dorit să servească micul-dejun, preferând să plece cât mai repede, în condiţiile în care hotelul era înconjurat de jurnalişti.

Actorul scoţian Gerard Butler, care a confirmat la jumătatea lunii iunie zvonurile potrivit cărora s-a despărţit de Mădălina Ghenea, a fost fotografiat din nou în compania fotomodelului român, în luna iunie, la Roma, după cum a informat la momentul respectiv huffingtonpost.com.

 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea