Demi Moore, devastată de idila lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis

Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat anul trecut după ce s-a descoperit că mai tânărul soţ şi-a înşelat soţia în repetate rânduri, însă zilele trecute, după ce un set de fotografii în care Ashton o sărută cu foc pe Mila Kunis a fost făcut public, Demi a luat foc.
24.07.2012
Demi Moore, devastată de idila lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis

Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat anul trecut după ce s-a descoperit că  mai tânărul soţ şi-a înşelat soţia în repetate rânduri, însă zilele trecute, după ce un set de fotografii în care Ashton o sărută cu foc pe Mila Kunis a fost făcut public, Demi a luat foc.

Demi Moore a făcut o adevărată criză de isterie, dezvăluie site-ul femalefirst.co.uk, la vederea fotografiilor în care Ashton Kutcher se sărută cu Mila Kunis. „Demi e devastată la gândul că Asthon a trecut aşa de uşor peste despărţire, în prezent întâlnindu-se cu Mila. E mai mult decât distrusă. Chiar dacă în trecut a înşelat-o mereu, măcar a făccut-o cu femei la întâmplare, nu a fost vorba despre o relaţie stabilă cum e cu Mila, iar acest lucru o sfâşie pe Demi”, a povestit o sursă dintre apropiaţii actriţei în vârstă de 49 de ani, pentru RadarOnline.

„Să vadă fotografii în care Ashton sărută altă femeie e prea mult pentru Demi. Işi imagina ea că totul s-a sfârşit între ei, însă în sufletul ei încă mai păstra o mică speranţă de împăcare – acum el practic are o relaţie cu altcineva”, a mai povestit sursa.

Ashton, 34 de ani, şi Mila, 28 de ani, s-au împrietenit pe platourile de filmare ale producţiei ‘That 70s Show’, de atunci existând deja zvonuri că ar fi ceva  mai mult între ei. Se spune că relaţia dintre cei doi este ca un cuţit în inima lui Demi. ”De fiecare dată când aude de Ashton şi Mila, lui Demi i se rupe inima. Ea l-a iubit cu adevărat în ciuda problemelor pe care le-au avut de-a lungul căsniciei, iar faptul că acum îl vede cu altă femeie, mult mai tânără decât ea, o face să se simtă complet dezarmată”, a mai adăugat aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Bruce Willis, furios pe Rihanna şi Ashton Kutcher

Ashton Kutcher, senzual cu Alessandra Ambrosio!

Demi Moore: „Cu mare tristete in inima, am decis sa pun capat casniciei mele”

Lovitura noua pentru Demi Moore: Ashton ar fi tatal bebelusului lui January Jones!

Demi Moore si Ashton Kutcher divorteaza?

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”