De ce s-au despartit Leonardo DiCaprio si Blake Lively: el era prea matur pentru ea!

Leonardo DiCaprio (36 de ani) si Blake Lively (24 de ani) nu mai sunt impreuna, aparent, din cauza imaturitatii ei.
De ce s-au despartit Leonardo DiCaprio si Blake Lively: el era prea matur pentru ea!
De ce s-au despartit Leonardo DiCaprio si Blake Lively: el era prea matur pentru ea!

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a despartit inainte de a implini macar 1 an. El, unul dintre cei mai vanati burlaci. Ea, una dintre cele mai bine imbracate vedete de sex feminin. Leonardo DiCaprio (36 de ani) si Blake Lively (24 de ani) nu mai sunt impreuna, aparent, din cauza imaturitatii ei.

Potrivit unor apropiati ai cuplului, citati de US Magazine, cei doi s-au distrat cateva luni, insa Blake nu era pregtita pentru ceva mai mult. Se pare ca Leonardo si-ar fi dorit sa se aseze la casa lui, insa Blake isi doreste inca sa se distreze. Cei doi si-au trait relatia clatorind in toata lumea, distrandu-se la maximum, insa diferenta de varsta dintre ei si-a spus cuvantul in cele din urma.

„El cauta pe cineva cu care eventual sa-si intemeieze o familie… Ea nu este din aceeasi poveste. Are doar 24 de ani”, ar fi declarat un apropiat al actorului. „El e mult mai matur. Nu sunt pe aceeasi lungime de unda acum”, ar mai fi spus o alta sursa pentru US Weekly.

Sursa: US Magazine

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Virginia Țârlea: Despre depistarea precoce a infecției cu HPV