David Duchovny, internat pentru dependenta de sex

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care, in prezent, joaca in seria de televiziune "Californication" rolul unui scriitor afemeiat.
29.08.2008
David Duchovny, internat pentru dependenta de sex
David Duchovny, internat pentru dependenta de sex

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care, in prezent, joaca in seria de televiziune "Californication" rolul unui scriitor afemeiat, s-a internat, joi, intr-o clinica din Statele Unite pentru a-si trata dependenta de sex.

Duchovny, in varsta de 48 de ani, si-a castigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior doua lungmetraje pentru marile ecrane, cel mai recent "Dosarele X: Vreau sa cred", ruland in prezent in cinematografe.

David este casatorit din 1997 cu actrita Tea Leoni, cu care are o fiica, in varsta de 9 ani, si un fiu, in varsta de 6 ani. Duchovny a indicat joi, printr-un comunicat dat publicitatii de avocatul sau, Stanton "Larry" Stein, ca s-a internat de buna voie intr-o clinica pentru a-si trata dependenta de sex. Actorul a cerut presei sa respecte intimitatea sotiei si a copiilor lor.

In ianuarie, Duchovny a castigat un premiu Globul de Aur pentru partitura sa din serialul de televiziune "Californication", rolul unui scriitor afemeiat care se confrunta cu o criza de inspiratie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Primul trimestru de sarcină: analize și teste