Dannii Minogue – sora mai mica a lui Kylie Minogue, probleme grave cu tiroida

Oboseala exagerata a pus-o pe ganduri in momentul in care nu a mai fost in stare sa-si tina bebelusul in brate. "Imi era greu sa-l ridic pe Ethan si ma gandeam ca sunt o proaspata mamica, stiu ca sunt obosita, dar nu poate sa fie chiar asa de greu. Nu poate fi normal!"
Dannii Minogue – sora mai mica a lui Kylie Minogue, probleme grave cu tiroida
Dannii Minogue are probleme grave cu tiroida

Tiroida este o glanda ce trebuie verificata OBLIGATORIU dupa nastere! V-am comunicat acest lucru de nenumarate ori prin intermediul articolelor publicate in revista Ce se intampla, Doctore? si inca insistam. Pentru ca problemele generate de tiroida dupa nastere sunt destul de grave, nu riscati sa ajungeti in situatia surorii mai mici a lui Kylie Minogue, Dannii Minogue.

La doar 1 an si 3 luni de cand nascuse, Dannii nu mai era in stare sa-si tina bebelusul in brate. Era in continuare obosita peste masura si slabea vazand cu ochii. Problema nu era epuizarea normala a unei femei dupa nastere, ci tiroida, care isi incetase brusc activitatea.

„Tiroida mea nu a mai functionat si am facut apendicita. Apoi am inceput sa tot slabesc si sa fiu tot mai stresata pentru ca nu intelegeam motivul pierderii in greutate. In mod normal, daca ai hipotiroidie iei in greutate, insa exista persoane la care se intampla exact pe dos. Imi era foarte greu sa ma mai concentrez, nu puteam sa dorm si ma simteam foarte slabita”, a explicat cantareata, citata de Femalefirst.co.uk.

Oboseala exagerata a pus-o pe ganduri in momentul in care nu a mai fost in stare sa-si tina bebelusul in brate. „Imi era greu sa-l ridic pe Ethan si ma gandeam ca sunt o proaspata mamica, stiu ca sunt obosita, dar nu poate sa fie chiar asa de greu. Nu poate fi normal!”

In prezent, Dannii se pregateste emotional pentru implinirea celor 40 de ani, luna aceasta, isi trateaza problemele tiroidei si… isi mai doreste un bebelus!

Sursa: Femalefirst.co.uk

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Virginia Țârlea: Despre depistarea precoce a infecției cu HPV