Daniela Gyorfi a facut avort

Deoarece sarcina ei se oprise din evolutie, cantareata a fost sfatuita de medici sa renunte la copil.
19.12.2008
Daniela Gyorfi a facut avort
Daniela Gyorfi a facut avort

Deoarece sarcina ei se oprise din evolutie, cantareata a fost sfatuita de medici sa renunte la copil. Daca l-ar fi pastrat, acesta risca sa se nasca cu malformatii.

De vina pentru stoparea evolutiei sarcinii poate fi si varsta inaintata a artistei, 40 de ani. Cu toate acestea, daca ar ramane din nou insarcinata peste cateva luni, Daniela Gyorfi are toate sansele sa poata duce a doua sarcina la capat, cu bine.

“Sarcina nu a mai evoluat. Nu stim exact care sunt motivele, poate si din cauza varstei. A fost mai bine sa faca avort, decat sa apara, mai tarziu, alte complicatii. Oricum, medicul ne-a pregatit psihic, de cateva zile, ca sa trecem mai usor peste acest moment delicat”, a declarat George Tal, iubitul solistei, pentru Click!.

Daniela Gyorfi isi dorea foarte mult acest copil si a fost in culmea fericirii cand a aflat ca este insarcinata.
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Beyonce a primit un inel de logodna fals
Beyonce a primit un inel de logodna fals
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos