Dana Săvuică, secretul pentru o siluetă de invidiat, la 50 de ani

Dana Săvuică a explicat cum îşi menţine silueta la 50 de ani
22.07.2020

Dana Săvuică a împlinit la începutul anului vârsta de 50 de ani, deşi nu ai zice. Are o siluetă de invidiat şi un ten pe care multe femei şi l-ar dori. Dana Săvuică este cunoscută ca prima româncă care a pozat în ediţia locală a revistei pentru bărbaţi Playboy, în noiembrie 1999. Recent, vedeta a dezvăluit pentru Click cum reuşeşte să se menţină în formă.

Dana Săvuică, secretul pentru o siluetă de invidiat

Dana Săvuică a vorbit despre tratamentele pe care le foloseşt pentru a scăpa de ţesutul adipos, dar şi ceaiurile pe care le consumă. În plus, mişcarea face parte din rutina ei, astfel încât să nu lase sedentarismul să se instaleze.

“Înainte de vacanţa din Grecia, cu 7 zile înainte am făcut un tratament detox cu suplimente fitoproteice, care garantau minim 3 kg în minus. Am slăbit cu acest tratament şi am aplicat pe zonele cu ţesut adipos nişte creme bio din plante şi rădăcini, care au efectul de a topi grăsimea. Acum beau un ceai bio din plante şi rădăcini, care are efectul de saţietate, detoxifică şi arde grăsimea. Este un produs românesc, 100% bio. În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon, aşa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză şi împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri şi fac recomandările doar dacă văd că funcţionează la mine”, a declarat Dana Săvuică.

 

 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea