Dana Rogoz şi Laura Cosoi au redescoperit jocurile de societate

Sâmbătă, 12 mai, într-o nouă ediţie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, Dana Rogoz, prezentatoarea emisiunii De suflet de la ProTv Internaţional, şi Laura Cosoi iau parte la un brunch distractiv, unde descoperă că jocurile pot fi un remediu de luat în seamă împotriva stresului.
Dana Rogoz şi Laura Cosoi au redescoperit jocurile de societate

Dintotdeauna, jocurile de societate au avut rolul de a destinde şi de a apropia oamenii. Sâmbătă, 12 mai, într-o nouă ediţie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, Dana Rogoz, prezentatoarea emisiunii „De suflet” de la ProTv Internaţional, şi Laura Cosoi iau parte la un brunch distractiv, unde descoperă că jocurile pot fi un remediu de luat în seamă împotriva stresului.

În timp ce ele sunt responsabile de partea ce ţine de suflet, Sorin Bontea, unul dintre juraţii celui mai spectaculos show culinar al tuturor timpurilor dezvăluie cum arată un picnic de MasterChef. Specialiştii recomandă tuturor amatorilor de gustări în aer liber să profite de vremea frumoasă şi să acorde timp şi atenţie fiecărei mese. Reţeta unui picnic memorabil, sâmbătă, în „Ce se întâmplă, doctore?”.
Citeşte şi: Cine sunt cei 3 juraţi de la MasterChef România?