Dan Cruceru: Dupa ce vin copiii, nimic din fosta viata nu mai e prioritar

Sophia Maria le-a schimbat viata, iar acum micuta este centrul universului lor.
Dan Cruceru: Dupa ce vin copiii, nimic din fosta viata nu mai e prioritar
Dan Cruceru: Dupa ce vin copiii, nimic din fost viata nu mai e prioritar

Sophia Maria le-a schimbat viata, iar acum micuta este centrul universului lor.

Dan Cruceru, prezentatorul Provestirilor adevarate de la Acasa TV si sotia lui, Cristina, vin sambata, 29 octombrie, de la 10:00, la Ce se intampla, doctore? si dezvaluie telespectatorilor ProTv cum isi impart sarcinile atunci cand vine vorba despre cresterea fetitei.

Pentru ca nasterea unui copil produce schimbari majore in tabieturile unui cuplu, sambata, cei preocupati de un stil de viata cat mai linistit vor afla sfaturile pe care le au psihologii pentru cei care tocmai au devenit parinti.

Pana sa vina pe lume Sophia, Dan si Cristina isi imaginau ca bebelusul nu le la schimba viata, ba chiar aveau de gand sa-si pastreze tabieturile. „Si cand a venit ne-am dat seama ca nimic din fosta noastra viata nu mai era prioritar”, a marturisit Dan.

Cei doi tineri sunt constienti ca fetita este acum in centrul atentiei si fac tot ce le sta in putinta ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit.

Citeste si: Dan Cruceru ne-o prezinta pe Sophia

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive