Cupluri divorţate de la Hollywood care au trecut cu brio testul prieteniei

Căsătoria în imperiul cinematografic hollywoodian capătă noi dimensiuni pe zi ce trece, tot mai multe cupluri trecând pragul stării civile pentru a se lega pe viaţă, pentru ca în următoarele luni să îşi sune avocaţii pentru un divorţ zgomotos. Deşi majoritatea vedetelor preferă să iasă din relaţii cu surle şi trâmbiţe, denigrându-şi fostele iubiri, următoarele exemple de cupluri sunt o excepţie de la regulă şi demonstrează că divorţul este doar o etapă necesară atunci când iubirea se consumă, însă prietenia dintre ei este una sinceră şi pe termen lung.
10.05.2013
Cupluri divorţate de la Hollywood care au trecut cu brio testul prieteniei

Căsătoria în imperiul cinematografic hollywoodian capătă noi dimensiuni pe zi ce trece, tot mai multe cupluri trecând pragul stării civile pentru a se lega pe viaţă, pentru ca în următoarele luni să îşi sune avocaţii pentru un divorţ zgomotos.

Deşi majoritatea vedetelor preferă să iasă din relaţii cu surle şi trâmbiţe, denigrându-şi fostele iubiri, următoarele exemple de cupluri sunt o excepţie de la regulă şi demonstrează că divorţul este doar o etapă necesară atunci când iubirea se consumă, însă prietenia dintre ei este una sinceră şi pe termen lung.

Justin Timberlake şi Cameron Diaz

Au avut o relaţie tumultuoasă de 3 ani, care s-a încheiat şi transformat spre sfârşit într-o ciudată relaţie de prietenie. Fiecare are doar cuvinte de laudă la adresa ex-ului iar chimia dintre ei s-a păstrat chiar şi în timpul filmărilor la „Bad Teacher”, ecranizare în care au jucat împreună, chiar dacă se despărţiseră între timp.

Bruce Willis şi Demi Moore

Acest cuplu renumit a dus în spate o căsnicie de 13 ani, însă aceasta nu s-a încheiat cu urlete şi farfurii aruncate, ci cu o relaţie de prietenie care se păstrează şi în prezent. De fapt, sunt atât de buni prieteni încât au locuinţa una lângă alta şi ]şi petrec împreuna cu copiii vacanţa de vară. Mai mult decât atât, Bruce i-a oferit sprijin moral frumoasei Demi pentru a trece mai uşor peste depresia despărţirii recente de Ashton kutcher.

Hugh Grant şi Liz Hurley

Deşi s-au despărţit în 2000, Liz a declarat în diverse interviuri că Hugh a fost, este şi va rămâne singurul bărbat din viaţa ei care o înţelege cu adevărat. Pentru a înţelege această relaţie vă putem spune că actriţa are în casă o cameră specială, un dormitor, dedicată fostului ei soţ, mărturisind că acesta este oricând binevenit, deşi trăieşte în prezent cu actualul soţ, milionarul Arun Nayar.

Courteney Cox şi David Arquette

După un mariaj de 11 ani, cei doi au renunţat la verighete şi au preferat o relaţie de prietenie şi afecţiune, în mare parte datorată probabil şi fetiţei lor, Coco, în vârstă de 6 ani, cu care îşi petrec mare parte din timp. Într-o emisiune a celebrei vedete TV Ellen DeGeneres, bruneta din serialul “Friends” a declarat că “David este cel mai bun prieten din lume!”.

Charlie Sheen şi Denise Richards

Burlacul din „2 and a half men” nu a fost întotdeauna privit cu ochi buni de către fumoasa blondă. Mai mult, la divorţul din 2006, aceştia şi-au aruncat cuvinte dure şi chiar s-au ameninţat cu moartea, totul luând o întorsătură radicală în momentul în care cei doi au plecat într-o vacanţă în Mexic, împreună cu copiii, unde se pare că au îngropat securea războiului şi se înţeleg mai bine ca niciodată, deşi nu mai formează un cuplu.

Britney Spears şi Kevin Federline

Cei doi s-au despărţit în 2007 şi au împreună doi băieţi, însă Kevin încă mai speră că relaţia lor se va ameliora după ce Britney îşi va fi rezolvat problemele personale şi profesionale. Se păstrează încă o prietenie frumoasă, cei doi fiind văzuţi des alături de copii în parcuri, însă Kevin mărturiseşte că o va iubi întotdeauna pe fosta lui soţie.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony

S-au despărţit în 2011, după 7 ani de mariaj, însă reuşesc şi până în ziua de azi să păstreze o relaţie amiabilă de prietenie, chiar dacă ambii au găsit între timp alţi parteneri.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă