Cum se menţine Mihaela Rădulescu în formă maximă la 42 de ani: „Mai important decât ce îmbraci este ce mănânci!”

"Nu am nicio problemă cu vârsta mea. Ăsta este elixirul tinereţii. Nu trebuie să te gândeşti la vârsta ta. E obositor să faci asta", a spus Mihaela la CancanTV.
25.05.2012
Cum se menţine Mihaela Rădulescu în formă maximă la 42 de ani:

Mihaela Rădulescu împlineşte anul acesta 43 de ani, însă arată ca o puştoaică. Sileută fără cusur, ten îngrijit, mereu bine dispusă. Care este elixirul tinereţii?

„Nu am nicio problemă cu vârsta mea. Ăsta este elixirul tinereţii. Nu trebuie să te gândeşti la vârsta ta. E obositor să faci asta”, a spus Mihaela la CancanTV.

În privinţa alimentaţiei, vedeta TV este foarte atentă. În plus, face foarte mult sport, iar de curând a descoperit yoga.

„Am grijă la ce mănânc. După o anumită vârstă este necesar să mănânci sănătos. Trebuie să ai un control. Să te abţii de la sarmale sau dulciuri. E foarte important ce mănânci, mai important decât felul cum te îmbraci. Dieta face bună casă cu sportul. Îmi e foarte greu să-mi încep o zi fără sport. Fac un program de înviorare. Câteodată fac 15 minute, alteori 30 minute de sport dimineaţa. Am descoperit acum yoga, dar nu fac exces. Combin yoga cu gimnastica. Am avut la Monaco un instructor. Mi-am dat seama că energia pe care ţi-o dă yoga e fantastică. Eu nu merg la sală, prefer să combin yoga cu gimnastică şi forţă. Nu vreau să merg la sală să ridic greutăţăţi”,  a mai declarat Mihaela.

Află mai multe dintre secretele de frumuseţe ale Mihaelei Rădulecu pe www.cancan.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea