Cum petrec Robbie Williams şi soţia lui în carantină: aşa se simt normali

Robbie Williams şi soţia lui au găsit o modalitate de a se simţi ”normali” în perioada de caranină.
Cum petrec Robbie Williams şi soţia lui în carantină: aşa se simt normali
FOTO: instagram / Cum petrec Robbie Williams şi soţia lui în carantină: aşa se simt ”normali”

Ayda Field şi Robbie Williams s-au autoizolat alături de cei patru copii în locuinţa din Los Angeles. După câteva săptămâni de stat în casă, înţelegem perfect lipsa rutinei de zi cu zi, din vremea când totul era o normalitate, aşadar Ayda şi Robbie au introdus un concept genial care să-i ajute să se simtă ”normali” în această perioadă îngrijorătoare, iar în zilele de vineri poartă hainele cu care ar fi ieşit în mod obişnuit în oraş.

Cuplul a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care Robbie poartă un costum albastru în dungi, în timp ce Ayda a adoptat un duo cu animal print şi imprimeuri florale. Alături de fotografie, descrierea nu a întâziat să apară: ”@robbiewilliams epilează-te pe picioare, spală-ţi părul pentru că este Vinerea Formală în Casa Williams”, a scris soţia artistului. Fanii au fost impresionaţi de ideea cu care cei doi au venit pentru a mai detensiona atmosfera cât #stauacasă, menţionând că este ”o idee briliantă”, în timp ce un alt utilizator a spus că ”wow, arătaţi spectaculos”.

Se pare că următoarele săptămâni vor fi pline de surprize în familia Williams, mai ales de când Robbie s-a reunit cu soţia şi cei patru copii, Teddy, Charlton, Coco şi nou-născutul Beau. Robbie, în vârstă de 46 de ani, s-a autoizolat departe de familia lui timp de trei săptămâni, iar odată cu întoarcerea lui acasă, Ayda a surprins momentul emoţionant în care cântăreţul s-a reunit cu familia lui. În filmare, cei doi copii mai mari, Teddy şi Charlton, au fost surprinşi în timp ce alergau spre tatăl lor care se apropia de locuinţa din Los Angeles. Ayda a menţionat în descriere ”După trei săptămâni…REUNIŢI! Suntem atât de fericiţi că tati a venit acasă după ce a stat separat în carantină”.

Mai târziu, şi Robbie William a publicat o postare pe contul lui de Instagram ăn care apare în grădina din spatele casei alături de soţie şi copii.

”Transmitem multă dragoste tuturor, aveţi grijă de voi, spălaţi-vă pe mâini şi fiţi buni”, le-a spus starul fanilor lui.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată