Cum arătau vedetele în tinereţe – Galerie FOTO

Suntem obişnuiţi să le vedem pe covorul roşu, fără nici un defect şi cu haine create de mâinile celor mai iscusiţi designeri, dar şi ele au avut o copilărie şi o tinereţe marcată de...normalitate.

Suntem obişnuiţi să le vedem pe covorul roşu, fără nici un defect şi cu haine create de mâinile celor mai iscusiţi designeri, dar şi ele au avut o copilărie şi o tinereţe marcată de…normalitate.

Vorbim despre vedetele care ne-au captat atenţia prin rolurile jucate în filme celebre (Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson, Brad Pitt, Angelina Jolie), cântăreţe care ne-au fermecat prin vocea lor (Celine Dion, P!nk, Britney Spears) sau modele care ne-au cucerit prin frumuseţea lor ieşită din comun (Miranda Kerr).

Şi ei au fost copii cândva, mai apoi adolescenţi, însă nu se gândeau vreodată că vor ajunge să fie adoraţi de o întreagă planetă datorită talentului lor.

Fără haine scumpe şi machiaj profesional, vedetele de astăzi sunt dezvăluite într-o Galerie FOTO de colecţie.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică