Cum arătau vedetele în tinereţe – Galerie FOTO

Suntem obişnuiţi să le vedem pe covorul roşu, fără nici un defect şi cu haine create de mâinile celor mai iscusiţi designeri, dar şi ele au avut o copilărie şi o tinereţe marcată de...normalitate.
12.05.2014

Suntem obişnuiţi să le vedem pe covorul roşu, fără nici un defect şi cu haine create de mâinile celor mai iscusiţi designeri, dar şi ele au avut o copilărie şi o tinereţe marcată de…normalitate.

Vorbim despre vedetele care ne-au captat atenţia prin rolurile jucate în filme celebre (Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson, Brad Pitt, Angelina Jolie), cântăreţe care ne-au fermecat prin vocea lor (Celine Dion, P!nk, Britney Spears) sau modele care ne-au cucerit prin frumuseţea lor ieşită din comun (Miranda Kerr).

Şi ei au fost copii cândva, mai apoi adolescenţi, însă nu se gândeau vreodată că vor ajunge să fie adoraţi de o întreagă planetă datorită talentului lor.

Fără haine scumpe şi machiaj profesional, vedetele de astăzi sunt dezvăluite într-o Galerie FOTO de colecţie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice