Cum arată părinţii vedetelor – GALERIE FOTO

Ceremoniile fastuoase, în care vedetele primesc premii importante, sunt recunoscute pentru discursurile emoţionante, în care mulţumirile sunt îndreptate mai tot timpul către divinitate şi...părinţi.
03.06.2014

Ceremoniile fastuoase, în care vedetele primesc premii importante, sunt recunoscute pentru discursurile emoţionante, în care mulţumirile sunt îndreptate mai tot timpul către divinitate şi…părinţi.

Mai mult decât atât, mândri nevoie mare de cei care le-au dat viaţă, vedetele nu îşi ţin ascunşi părinţii, ci apar la braţ cu ei în astfel de momente importante din viaţa lor.

Sunteţi curioşi să vedeţi cum arată părinţii de vedete?

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea asemănările şi deosebirile dintre cele mai cunoscute vedete de peste ocean şi părinţii acestora.
 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești