Cum arată mama lui David Beckham, la 71 de ani

Pe David Beckham îl cunoaşte o lume întreagă, dar câţi au văzut-o pe mama fostului fotbalist?
Cum arată mama lui David Beckham, la 71 de ani
FOTO: Hepta / Cum arată mama lui David Beckham, la 71 de ani

David Beckham este una dintre vedetele care nu are nevoie de nicio introducere. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre soţia lui, Victoria Beckham şi cei patru copii pe care îi au împreună şi pe care îi cunoaşte o lume întreagă, iar asta datorită apariţiilor la diferite evenimente publice sau pe coperta celebrelor publicaţiilor.

Dacă o mare parte din familia fostului fotbalist este deja cunoscută publicului larg, pe mama lui nu mulţi o ştiu, deşi ”cel mai sexy bărbat în viaţă”, cum mai este numit, nu ezită să se afişeze alături de cea care i-a dat viaţă, la diferite meciuri şi evenimente. Ştim despre David Beckham că este un familist convis, că îşi iubeşte familia, dar mai ales pe femeia care i-a dat viaţă. De ziua mamei sale, fostul fotbalist a publicat o postare pe contul de Instagram care i-a emoţionat pe fani, alături de câteva fotografii în care apare cu aceasta.

„La mulţi ani celei mai uimitoare mame şi bone! Te iubim enorm şi îţi dorim să ai o zi minunată!”, a scris el în dreptul postării.

Galerie foto

vezi galeria
7 foto

David Beckham şi divorţul părinţilor

Sandra West. în vârstă de 71 de ani, i-a crescut cu succes pe David Beckham şi pe cele două surori mai mici ale acestuia. Ba mai mult, şi-a ajutat fiul şi în creşterea celor 4 copii pe care acesta îi are cu Victoria Beckham. David a fost extrem de marcat de divorţul părinţilor săi din 2002, survenit după 32 de ani de căsnicie. Acest lucru l-a determinat şi mai tare să îşi dorească ca mariajul său cu Victoria să nu se încheie vreodată, desi presa internaţională speculează de ani de zile că cei doi ar fi la un pas să se despartă, iar asta pentru că în urmă cu câţiva ani, pe coperta unei publicaţii celebre au apărut Victoria Beckham, cei patru copii şi câinele lor, dar nici urmă de David în pictorialul de succes.

Foto: Hepta

 

 

 

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici