Cum arată Ciara la 34 de ani, însărcinată a treia oară FOTO

Ciara se pregăteşte să devină mamă pentru a treia oară.
Cum arată Ciara la 34 de ani, însărcinată a treia oară FOTO
FOTO: profimediaimages / Cum arată Ciara la 34 de ani, însărcinată a treia oară

Ciara şi Russell Wilson se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară. Artista în vârstă de 34 de ani a făcut anunţul pe contul ei de Instagram, menţionând că ea şi fotbalistul american în vârstă de 31 de ani aşteaptă cel de-al doilea copil, printr-o postare în care Ciara apare în costum de baie, cu burtica de gravidă destul de proeminentă şi mesajul ”Numărul 3”.

Ciara mai are un băiat, Future Zahir Wilburn, în vârstă de 5 ani, din fosta relaţie cu rapperul Future.

De asemenea, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia People că ”sunt tare entuziasmaţi pentru că-şi măresc familia”.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Ciara şi Wilson s-au căsătorit în iulie 2016, iar în aprilie 2017 au avut primul lor copil, o fetiţă pe nume Sienna Princess. Recent, cântăreaţa a vorbit deschis despre relaţia cu actualul ei soţ, fotbalistul american, şi cum a redescoperit dragostea după relaţia cu rapperul Future, în emisiunea Red Table Talk, unde a fost invitată de Jada Pinkett Smith. Deşi a mărturisit că fiind o mamă singură i s-a părut destul de intimidant să iasă iar la întâlniti, Wilson a apărut în peisaj când fiul ei avea doar 10 luni, ceea ce a uşurat lucrurile.

”A fost diferit. Nu am avut niciodată în viaţa mea acest sentiment”, a spus Ciara. ”A fost linişte. Era un alt fel de iubire”.

Cuplul şi-a făcut apariţia şi la petrecerea Vanity Fair care s-a ţinut după Gala Oscar.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism