Cum arată acum ”cea mai frumoasă fetiţă din lume”

La vârsta de şase ani a fost numită ”cea mai frumoasă fetiţă din lume”.

Încă de la o vârstă fragedă, Thylane Blondeau a devenit cunoscută în întreaga lume. La vârsta de şase ani a fost numită ”cea mai frumoasă fetiţă din lume”, iar acum este o tânără femeie care se bucură de acelaşi succes şi face furori cu frumuseţea ei.

Prima apariţie pe podium a lui Thylane Blondeau a fost la vârsta de patru ani, când părinţii ei, actriţa Veronica Loubry şi fotbalistul Patrick Blondeau, au încurajat-o să urmeze acest drum. Mai târziu, a fost intitulată ”cea mai frumoasă fetiţă din lume”, iar la vârsta de 10 ani în celebra revistă Vogue, moment care a stârnit controvere. Comentariile nu au întârziat să apară, mulţi dintre internauţi judecându-i pe părinţii tinerei că i-au distrus copilăria, că o exploatează şi că este prea mică pentru aşa ceva, iar o carieră de model este foarte obositoare şi dificilă.

Galerie foto

„Este prea mică, acesta e un job de adult. E imposibil să apari aşa” sau „Părinţii o manipulează şi profită de pe urma ei” sunt câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.

Thaylane Blondeau şi cariera de model

Chiar şi acum, Thylane Blondeau, face furori pe reţelele de socializare şi continuă să lucreze pentru diferite branduri şi case de modă. Bineînţeles, tânăra a decis că este momentul pentru o schimbare, aşa că a renunţat la părul ei lung şi blond cu care s-a făcut cunoscută, optând pentru o nuanţă mai îndrăzneaţă şi ceva mai dramatică.

Deşi are doar 1,68m înălţime, graţie popularităţii sale, a fost inclusă ca model în prezentarea noii colecţii Dolce & Gabbana derulată în timpul Milan Fashion Week, unde a defilat alături de modele celebre din industrie, precum Bella Hadid, Gigi Hadid şi Hailey Baldwin.

 

 

 

 

 

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată