Cum a scăpat Dana Săvuică de ”ridurile iepurelui”, la 50 de ani

Află cum a scăpat Dana Săvuică de ridurile iepurelui, cu ajutorul intervenţiilor minim-invazive.
18.11.2019
Cum a scăpat Dana Săvuică de ”ridurile iepurelui”, la 50 de ani
Cum a scăpat Dana Săvuică de ”ridurile iepurelui”, la 50 de ani

Dana Săvuică a făcut recent o vizită în cabinetul medicului estetician pentru a rezolva cu ajutorul intervenţiilor minim-invazive, o problemă estetic cu care se confrunta. Vedeta a observat că în ultimii ani i s-au accentuat liniile care se formează la baza nasului, în părţile laterale. Acestea poartă numele de Bunny Lines, în traducere liberă ”Ridurile Iepurelui” şi deseori sunt vizibile atunci când vorbeşti sau zâmbeşti. Această problemă estetică este extrem de comună în rândul persoanelor trecute de 40 de ani.

Pentru a atenua ridurile din zona nasului, medicul estetician a folosit toxină botulinică, cea mai folosită metodă de prevenţie a îmbătrânirii la nivel mondial, cunoscută sub numele popular de botox.

“Peste aproape două luni implinesc 50 de ani. Nu îmi este frică de acest prag pentru că mă bucur de viaţă şi de tot ce oferă aceasta, iar, la nivel estetic, am ştiut întotdeauna cum să previn semnele îmbătrânirii apelând la specialişti buni. Medicul Iancu Morad a fost cel care mi-a făcut prima injecţie cu botox la 40 de ani, iar acest tratament de prevenţie, realizat la intervale fixe de timp, ne ajută să amânăm procesul natural de formare a ridurilor. Făcut corect, de un specialist bun, are rezultate naturale fără a afecta fizionomia. Interesant este că, de câţiva ani, am observat că mi-au apărut riduri la baza nasului, atunci când zâmbesc. Eu semăm cu tata, când vorbim suntem foarte expresivi, folosim mult sprâcenele şi muşchii feţei. De aceea s-au format şi aceste linii la nivelul nasului, despre care am înţeles că se numesc Bunny Lines, în traducere liberă Ridurile Iepurelui”, declară Dana Săvuică.

Specialistul a realizat două injecţii fine cu toxină botulinică, substanţă menită să relaxeze muşchii din acea zonă, iar ridurile respective, denumite Bunny Lines, să nu mai fie vizibile. În timp, pentru că nu mai sunt stimulate, acestea nu vor mai apărea.

“Tratamentul cu toxină botulinică, botox, aşa cum este cunoscut de mai toată lumea, este cel mai des efectuat la nivel internaţional. Este o metodă foarte eficientă de prevenţie a semnelor îmbătrânirii. E important să îl efectueze un medic cu experienţă şi să se folosească substanţă de cea mai bună calitate. Pentru că este expusă zi de zi în spaţiul public, Dana Săvuică are nevoie să afişeze un ten proaspăt, un look odihnit. Pe lângă ridurile de pe frunte, de la colţul ochilor, cele denumite Bunny Lines, de la baza nasului, sunt printre cele mai des întâlnite şi în cazul bărbaţilor. La fel ca şi în cazul celorlalte, aceste linii sunt atenuate sau stese imediat printr-o simplă injecţie de acid hialuronic, nedureroasă, fără efecte secundare. Efectuat o dată la 6 luni, acest tratament întârzie apariţia liniilor care ne deranjează, oferindu-ne un aspect odihnit, întinerit”, explică medicul estetician.

Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională