Cum a reușit Matthew McConaughey să slăbească într-un timp record 22 de kilograme

Celebrul actor Matthew McConaughey, cunoscut pentru aparițiile sale numeroase în filme, a fost nevoit să slăbească aproximativ 22 de kilograme pentru filmul „Dallas Buyers Club”.
19.09.2022
Cum a reușit Matthew McConaughey să slăbească într-un timp record 22 de kilograme
Cum a reușit celebrul actor din filmul “Dallas Buyers Club” să slăbească? sursa foto: Shutterstock

Cu multă ambiție, orice poate fi posibil, inclusiv slăbitul care trebuie să fie unul sănătos.  Însă când timpul este inamicul tău și trebuie să slăbești un număr de kilograme într-o perioadă relativ scurtă, singurele care pot funcționa sunt metodele care pot afecta sănătatea întregului organism.

Celebrul actor Matthew McConaughey, cunoscut pentru aparițiile sale numeroase în filme precum “Marea Mahmureală”, “Interstellar” sau “Gangsteri cu stil”, a fost nevoit să slăbească aproximativ 22 de kilograme pentru rolul din filmul “Dallas Buyers Club”. Acesta a interpretat rolul unui bărbat și militant cunoscut din anii ’80, diagnosticat cu HIV/SIDA.

La ce metodă a recurs Matthew McConaughey pentru a slăbi?

Pentru a slăbi cele 22 de kilograme, celebrul actor a fost nevoit să țină o dietă drastică. Kilogramele în plus trebuiau eliminate în decursul a 5 luni. Astfel, McConaughey a recurs la o dietă cu pește, legume, albuș de ou și budincă de tapioca.

Este fascinant faptul că actorii reușesc să-și modifice radical aspectul fizic, într-un timp foarte scurt, pentru un rol de excepție. Dacă ne gândim la transformarea spectaculoasă a lui McConaghey pentru rolul „Ron Woodroof”, personajul principal din filmul “Dallas Buyers Club”, atunci nu e deloc de mirare premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal” pe care l-a primit celebrul actor.

Surse: Eat This, Not That; Insider.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee