Cristina Spatar va naste o fetita, in aprilie. Aida, Carolina sau Gratiela o va chema

Cantareata Cristina Spatar, insarcinata in luna a patra, a aflat ca bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume in aprilie este o fetita. Aida, Carolina sau Gratiela sunt optiunile de nume.
Cristina Spatar va naste o fetita, in aprilie. Aida, Carolina sau Gratiela o va chema
Cristina Spatar va naste o fetita, in aprilie. Aida, Carolina sau Gratiela o va chema

Cantareata Cristina Spatar, insarcinata in luna a patra, a aflat ca bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume in aprilie ste o fetita. Aida, Carolina sau Gratiela sunt optiunile de nume.

„Mi-am dorit mult sa mai am inca un copil si iata sunt in patru luni. Eu ma gandeam ca vom avea un baietel, Alin dorea o fetita si iata acum am aflat ca vom avea o fetita. Este minunat acest sentiment, acum nu ne ramane decat sa ne decidem asupra numelui. Aida, Carolina sau Gratiela sunt niste nume care-mi plac mult si cred ca sotul meu va avea un cuvant in aceasta privinta. Pot spune ca fiul meu, Albert, abia asteapta sa isi cunoasca surioara, iar eu si Alin suntem extrem de entuziasmati in ceea ce priveste venirea pe lume a fiicei noastre”, a declarat Cristina pentru site-ul replicavedetelor.ro.

Sursa: Replicavedetelor.ro

Citeste si: Cristina Spatar, insarcinata in 3 luni

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație