Cristina Spatar, insarcinata in 3 luni

Cristina Spatar va deveni mamica pentru a doua oara in luna aprilie a anului urmator.
Cristina Spatar, insarcinata in 3 luni
Cristina Spatar, insarcinata in 3 luni

Cristina Spatar va deveni mamica pentru a doua oara in luna aprilie a anului urmator. Vedeta a dezvaluit la Happy Hour ca dupa mai multe fertilizari in vitro a reusit sa ramana iarasi insarcinata.

„Am facut acelasi tratament de fertilizare in vitro ca acum trei ani in Germania, de aceasta data in Romania. A fost dificil, un tratament care te solicita fizic”, a recunoscut Cristina. Stresul si chinul tratamentului au afectat-o asa de mult incat a avut nevoie chiar si de tratament psihologic.

„Din cauza stresului nu puteam ramane insarcinata, stresul meu fiind legat de cariera. Am hotarat sa iau o pauza de sase luni ca sa fac acest tratament. In timpul fertilizarilor, am clacat si am apelat la un psihoterapeut. Am incercat sa raman gravida timp de un an. La a doua sarcina amai multe incercari de fertilizare in vitro decat la prima, probabil ca si varsta isi spune cuvantul”, a conchis cantareata.

Citeste si:
Cristina Spatar: Albert are chef de joaca la patru dimineata!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit