Cristina si Raluca au castigat cu CSID

Si de data aceasta castigatoarele concursului Csid s-au bucurat de momente placute la shopping sau cosmetica.
10.12.2008
Cristina si Raluca au castigat cu CSID
Cristina si Raluca au castigat cu CSID

In numarul acesta, am avut parte de o confirmare: si medicii ne citesc! Ba chiar cei specializati in geriatrie. Si bine fac, pentru ca, uite, mai si castiga premii consistente!

Cristina este medic rezident cu specializarea geriatrie. A facut facultatea in Targu Mures, dar a venit in Bucuresti unde l-a cunoscut pe sotul ei. Lucreaza la spitalul Colentina si mai are 3 ani de rezidentiat.

Raluca a venit tocmai de la Satu Mare cu avionul ca sa isi primeasca premiul. Este avocat de 8 ani. Si-a luat mai multe haine de la Debenhams, magazinul nostru preferat, dar nu l-a uitat nici pe fratele ei, caruia i-a luat un cadou.

Si-a luat mai multe haine de la Debenhams, magazinul nostru preferat, dar nu l-a uitat nici pe fratele ei, caruia i-a luat un cadou.

La sedinta de relaxare pe care o oferim in fiecare luna castigatoarelor, a mers doar Cristina pentru ca Raluca trebuia sa prinda avionul inapoi spre Satu Mare. Cristina a ales un binevenit masaj facial oferit de salonul de infrumusetare „Bella Atractive”.

Citeste si Ana Maria si Serena au castigat cu CSID
                  Concurs: Fii The One de Sarbatori!
                 


Foto:  VICTOR CIUPULIGA

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează