Criss şi Vlad au sărbătorit la…căsuţa din copac

Criss şi Vlad, protagoniştii din telenovela “O nouă viaţă”, difuzată ACASĂ, au sărbătorit doi ani de relaţie printr-o escapadă surpriză la…căsuţa din copac, un loc în care Criss îşi dorea foarte mult să ajungă.
  • Publicat:

Criss şi Vlad, protagoniştii din telenovela “O nouă viaţă”, difuzată ACASĂ, au sărbătorit doi ani de relaţie printr-o escapadă surpriză la…căsuţa din copac, un loc în care Criss îşi dorea foarte mult să ajungă.

“Implinim doi ani de la prima noastra intalnire! Recent am desfacut cutia cu amintiri in care avem amintirile noastre, mici obiecte, poze, bilete de la filme sau spectacole din Londra, tricourile de la scoala de vara, scoici de pe plaja din Grecia, suveniruri din Thailanda, petalele primului trandafir presat intr-un jurnal plin cu amintiri.

Toate astea s-au strans in doar 2 ani! Saptamana aceasta am avut parte de o iesire surpriza din partea lui Vlad care marti m-a furat de la scoala si m-a dus pana la munte spunandu-mi ca mergem de nebuni  sa mancam. Am ajuns la Trei Brazi si de acolo a inceput totul. De fapt Vlad organizase  aceasta iesire “spontana” de mai multe luni incoace. De ce? Pentru ca dupa ce am mancat am fost la….la…Casuta din copaaac!”, povesteste Criss pe blogul lor.

Vlad i-a pregatit aceasta surpriza Cristinei de mult timp, i-a facut bagajele si i-a daruit cel mai frumos cadou: “Am primit de la Dutu o inima de flori in care era insemnata cifra 2! Ne-am facut cadou unul altuia doua bratari cu un banut pe care e gravata cifra 2! Am facut shake-uri impreuna, am spalat vase impreuna, am inspirat aer curat, ne-am prostit, ne-am plimbat prin padure si am alergat dupa oi.:)) Ne-am gravat initialele pe scoarta unui copac ce sustinea casuta ca atunci cand o sa mai trecem pe acolo sa ne amintim cu drag cum eram si ce faceam cand a implinit 2 anisori”, adauga Criss.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”