Cred ca Hollywoodul este toxic

Proprietara unei casa in Londra si actrita de succes, Rachel Weisz declara ca Hollywoodul nu este un oras potrivit pentru ea.
21.10.2008
Cred ca Hollywoodul este toxic
Cred ca Hollywoodul este toxic

Rachel Weisz este considerata frumoasa nu doar de catre barbati, cat si de catre femei. Intr-un sondaj efectuat printre lesbiene, proaspata mamica a iesit prima. De altfel, ea este printre preferatele marilor firme de cosmetice.

Pana acum, a fost icon Revlon si imaginea parfumului London de la Burberry. Se pare ca Rachel vrea sa mai scape de tumultul vietii de la Hollywood si sa se bucure de linistea europeana. „Cred ca Hollywoodul este toxic.” Acum doua luni, si-a cumparat o casa in nordul Londrei pe care a platit doar… 3,5 milioane de lire sterline.

In octombrie, o puteti vedea in rolul Penelopei in filmul Fratii Bloom.

Sinopsis

Fratii Bloom, doi escroci, pun la cale o ultima lovitura inainte de a deveni oameni cinstiti. Victima? Penelope, o milionara excentrica, a carei resedinta ascunde comori ce le-ar asigura fratilor un trai linistit pentru toata viata.

Alaturi de Bang Bang, o specialista in explozibil, si Belgianul, un alt tip certat cu legea, cei doi Bloom isi pun in aplicare planul, si astfel sunt purtati prin mai toate tarile Europei de Est.

Fratii Bloom (The Brothers Bloom) Gen: aventura Regia: Rian Johnson Roluri principale: Rachel Weisz, Adrien Brody

Premiera in Romania: octombrie 2008

Citeste si Michelle Pfeiffer
                  Neplacerile celebritatii

Foto: Red Dot

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nelly Furtado s-a maritat
Nelly Furtado s-a maritat
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină