Corina Bud lansează revoluţia #girlpride!

Chiar dacă nu a fost lansat încă, ultimul videoclip filmat de Corina Bud şi pe care publicul îl va putea viziona curând, “Fete din Balcani”, da startul unei adevărate revoluţii a mentalităţilor.

Chiar dacă nu a fost lansat încă, ultimul videoclip filmat de Corina Bud şi pe care publicul îl va putea viziona curând, “Fete din Balcani”, da startul unei adevărate revoluţii a mentalităţilor. Videoclipul Corinei ft Miră/Skizzo lansează o nouă imagine a “Fetelor din Balcani”, “amazoanele din Est”. Femeia puternică, cea care crede în visul ei şi îndrăzneşte să-l urmeze, femeia care este conştientă de valoarea să şi o etalează în faţă întregii lumi este modelul propus de “regina amazoanelor din Est”, Corina.

Ideea lansată de cântăreaţa în ultimul sau videoclip nu a rămas fără ecou. Mădălina Ghenea, Loredana, Amalia Enache, Adela Popescu, Monica Bârlădeanu, Inna, Antonia, Catrinel Menghia, Adelina Chivu, Giulia şi Alexandra Stan au devenit imediat ambasadoarele revoluţiei “Fetelor din Balcani” pe paginile lor oficiale de Facebook şi Instagram.

#Contamsidansam, spune Corina Bud, cea care a iniţiat #girlpride revolution pe https://www.facebook.com/CorinaOfficial?fref=ts şi şi-a manifestat de la început încrederea în #fetedinbalcani şi în forţă lor de a cuceri lumea. “A uimit lumea cu frumuseţea, stilul şi incredibilă să feminitate. Sunt atât de mândră şi fericită că incredibilă Mădălina Ghenea a aderat la revoluţia #girlpride!”, a scris Corina Bud pe contul sau de Facebook, după ce actriţa cu recunoaştere internaţională şi-a manifestat intenţia de a susţine revoluţia “fetelor din Balcani”.

Pagina 1 din 2
Căsătorii de milioane! GALERIE FOTO
Căsătorii de milioane! GALERIE FOTO
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici