Comoara misterioasă care s-a descoperit: Magnum Gold

Misterioasa comoară din Magadascar şi furtul care a pus pe jar întreaga ţară s-a dovedit a fi parte din lansarea celui mai nou sortiment de îngheţată Magnum Gold?! de la Algida. O îngheţată originală, îndrăzneaţă şi sofisticată, atât de valoroasă, încât a constituit obiectul unui furt.
28.05.2013
Comoara misterioasă care s-a descoperit: Magnum Gold

Conform informaţiilor primite de la diverse surse, pe site-ul www.gasestecamionul.ro, la sfârşitul săptămânii trecute, camionul, un Mercedes Benz de culoare neagră, cu o remorcă ce măsoară peste 10 m, a fost descoperit în apropiere de Iaşi, în timp ce încerca să iasă din ţară cu preţioasa încărcătură.

Camionul a fost recuperat în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi  în cadrul celui mai mare eveniment de karaoke din România, Forza ZU 2013. Peste 100.000 de oameni au asistat la prinderea capturii şi împărţirea ei cu cei prezenţi.


Misterioasa comoară din Magadascar şi furtul care a pus pe jar întreaga ţară s-a dovedit a fi parte din lansarea celui mai nou sortiment de îngheţată Magnum Gold?! de la Algida.

O îngheţată originală, îndrăzneaţă şi sofisticată, atât de valoroasă, încât a constituit obiectul unui furt. Datorită implicării unui număr mare de persoane din toata ţara care au oferit indicii timp de 10 zile, camionul care se ocupa de acest transport inedit a reuşit să fie localizat în timp pentru a putea fi recuperată comoara.

Prima îngheţată aurie din lume, Magnum Gold?! este preţioasă ca aurul şi  gustoasă  ca orice alt sortiment de Magnum.

Noul sortiment este o combinaţie delicioasă de vanilie de Madagascar şi caramel cu sare de mare, învelite într-o crustă de ciocolată crocantă de culoarea aurului pur. O adevărată comoară, Noul Magnum Gold este un prilej de răsfăţ pentru toţi cei care urmăresc să-şi împlinească plăcerile în viaţă, la fel de  rafinate precum aurul.


Pentru a celebra lansarea acestui preţios sortiment de îngheţată, Magnum împreună cu actorul Benicio Del Toro, câştigător al premiilor Oscar şi Globul de Aur şi regizorul hollywoodian Bryan Singer, a realizat un scurt metraj despre furtul a 75 de milioane de lingouri de aur, care s-au dovedit a fi îngheţate Magnum Gold?!.

Prezentată sub forma unui trailer pentru un film de acţiune, reclama este modalitatea perfectă prin intermediul căreia e transmis mesajul principal al celui mai nou sortiment Magnum: Magnum Gold?!, cea mai bună îngheţată ce merită furată.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee