Colin Farrell: Am pierdut prea mult timp cu băutura

Actorul Colin Farrell spune că, de când a încetat să mai bea, simte că a recâştigat cele opt ore pe care le pierdea în fiecare zi în perioada în care era dependent de alcool şi droguri, informează contactmusic.com
Colin Farrell: Am pierdut prea mult timp cu băutura

Actorul Colin Farrell spune că, de când a încetat să mai bea, simte că a recâştigat cele opt ore pe care le pierdea în fiecare zi în perioada în care era dependent de alcool şi droguri, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.


Starul a încetat să mai consume alcool în 2006, când a fost internat într-un centru de dezalcoolizare. Farrell a recunoscut recent, pentru o publicaţie americană, că este în continuare uimit de cât timp pierdea înainte cu dependenţele sale.

„Acum am opt ore pe zi pe care înainte nu le aveam înainte, când obişnuiam să beau. Şi asta s-a întâmplat zilnic, timp de 18 ani… Sunt sincer şi este adevărat. Iar faptul că le-am recuperat este cel mai bun lucru”, a declarat actorul pentru revista Details.

Farrell, care şi-a revenit după îndelungata perioadă în care s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, spune că îi este ruşine să admită că nici măcar naşterea fiului său James, în 2003, nu l-a putut determina să renunţe la vicii.

„Când James a venit pe lume, am luat hotărârea să nu mă schimb. Am spus: Nu mă schimb! Voi fi prietenul lui!” Un nenorocit de prieten toxicoman de 28 de ani, asta era tot ce avea nevoie fiul meu în vârstă de şase ani”, a mărturisit actorul, care multă vreme a încercat să îşi ascundă dependenţa de familie.

Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum „Ţinutul Tigrilor/ Tigerland” (2000), „Minority Report – Raport special” (2002), „Cabina telefonică/ Phone Booth” (2002), „Daredevil” (2003), „S.W.A.T – Trupe de elită” (2003), „Alexandru/ Alexander” (2004), „Miami Vice” (2006) şi „In Bruges” (2008), pentru care a câştigat un premiu Globul de Aur.

Cel mai recent film al său, „Seven Psychopaths„, a fost lansat vineri în cinematografele nord-americane.

 

Citeşte şi: Cuba Gooding Jr., la dezintoxicare

Românii cheltuie bani mulţi pe bere!

Nu amesteca alcoolul cu energizante! Rişti confruntarea cu bolile cardiovasculare!

Cel mai sexy cântec din istorie
Cel mai sexy cântec din istorie