Cine este câştigătoarea Miss World 2013?

Megan Young, Miss Filipine, în vârstă de 23 de ani, a câştigat titlul de Miss World 2013, în competiţia care a avut loc sâmbătă, pe insula indoneziană Bali.
30.09.2013
Cine este câştigătoarea Miss World 2013?

Megan Young, Miss Filipine, în vârstă de 23 de ani, a câştigat titlul de Miss World 2013, în competiţia care a avut loc sâmbătă, pe insula indoneziană Bali.

Competiţia Miss World 2013 a reunit un număr total de 129 de concurente, între care şi Andreea Chiru, Miss World România 2013.

La primirea coroanei, Megan Young a izbucnit în lacrimi. „Întotdeauna am spus că voi rămâne eu însămi, însă după ce am devenit Miss World este o nebunie să mă aud spunând asta”, a declarat Megan Young imediat după ce a fost desemnată Miss World 2013, neputând să îşi ducă la bun sfârşit fraza.

Megan Young, care s-a născut în Statele Unite ale Americii, a părăsit această ţară la vârsta de 10 ani şi s-a mutat în Filipine. În prezent studiază cinematografia şi, încă de la vârsta de 15 ani, a avut apariţii în filme, show-uri de televiziune şi a fost prezentator al unor programe TV. Visul său este să treacă în spatele camerei de filmat şi să devină regizor.
Se descrie ca fiind „o persoană ambiţioasă”, fiind pasionată de jocurile video şi de aventurile celebrului vrăjitor Harry Potter, potrivit site-ului oficial al competiţiei Miss World.

Pe locul al doilea în competiţia Miss World 2013 s-a situat Miss Franţa, Marine Lorphelin, iar poziţia a treia a fost ocupată de Miss Ghana, Carranzar Naa Okailey Shooter.
Cele zece ţări care au intrat în finala Miss World 2013 au fost: Filipine, Brazilia, Australia, Franţa, Nepal, Marea Britanie, Indonezia, Spania, Jamaica şi Ghana.

România a fost reprezentată în competiţia Miss World 2013 de Andreea Chiru, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, în timp ce Republica Moldova a avut-o ca reprezentantă pe Valeria Tsurkan, în vârstă de 18 ani, conform site-ului oficial al concursului.

În 2012, concursul Miss World a fost câştigat de reprezentanta Chinei, Yu Wenxia.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea