Christina Ricci, nevoită să-și vândă colecția de genți Chanel pentru a putea divorța. „Schimbarea vieții și salvarea propriei persoane este singura alegere”

Christina Ricci a dezvăluit într-un interviu că pentru a-și putea finanța divorțul de fostul ei soț a fost nevoită să-și vândă o colecție extrem de valoroasă de genți Chanel.
Christina Ricci, nevoită să-și vândă colecția de genți Chanel pentru a putea divorța. „Schimbarea vieții și salvarea propriei persoane este singura alegere”
Foto: shutterstock

Christina Ricci a dezvăluit într-un interviu că pentru a-și putea finanța divorțul de fostul ei soț, James Heerdegen, în 2020, a fost nevoită să-și vândă o colecție extrem de valoroasă de genți Chanel și câteva bijuterii de valoare. Deși pentru orice iubitoare de branduri acest gest ar fi unul extrem, vedeta a privit situația ca o modalitate prin care să se folosească de banii pe care i-a investit de-a lungul anilor pentru a se putea salva de o căsnicie abuzivă.

Într-un interviu acordat publicației Sunday Times Style, actrița de origine americană a povestit că a fost nevoită să renunțe la colecția ei de genți Chanel, dar și la alte obiecte de valoare pentru a putea finanța divorțul prin care trecea.

„Sunt foarte bine, nu este nicio problemă. Am învățat să folosesc articolele în care am investit, într-un mod diferit. Am avut și o colecție de bijuterii Chanel pe care a trebuit să o folosesc”, a povestit actrița.

Christina Ricci și fostul ei soț, James Heerdegen, s-au despărțit în iulie 2020 în urma acuzațiilor de violență domestică. Ricci a avut ordin de protecție împotriva lui James Heerdegen, câștigând totodată custodia completă a fiului lor, Freddie. Un an mai târziu, actrița a avut nevoie de încă un ordin de restricție privind abuzul fizic și emoțional, pe care Heerdegen l-a negat.

În urma interviului, vedeta a mărturisit că nu are nevoie de simpatia nimănui pentru că împărtășește aceste detalii personale publicului larg, ci pur și simplu își dorește să facă oamenii să înțeleagă că atunci când vine vorba de un divorț, există și alte opțiuni prin care pot suporta toate cheltuielile, iar bunurile materiale de valoare pot fi de ajutor.

„Îmi spun povestea pentru că, fiind situații ca cea în care m-am aflat eu, am căutat povești de succes, povești ale oamenilor care au putut trece peste și sunt bine. Cred că este important să avem astfel de exemple pentru alte femei, pentru că oricât de înspăimântător ar fi, schimbarea vieții și salvarea propriei persoane este singura alegere”, a povestit în timpul interviului.

În anul 2021, actrița s-a căsătorit cu Mark Hampton, alături de care are o fetiță, Cleopatra, născută în decembrie 2021.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan