Chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru doamne de 8 martieAnul acesta de 8 martie, chef Cătălin Scărlătescu de la “MasterChef” s-a gândit la un cadou inedit pentru doamne şi domnişoare: acesta a gătit într-un loc public, “la vedere”, din dorinţa de a le răsfăţa pe doamne cu preparate rafinate şi delicioase care îi poartă semnătura.
10.03.2013
Chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru doamne de 8 martie

 Anul acesta de 8 martie, chef Cătălin Scărlătescu de la “MasterChef” s-a gândit la un cadou inedit pentru doamne şi domnişoare: acesta a gătit într-un loc public, “la vedere”, din dorinţa de a le răsfăţa pe doamne cu preparate rafinate şi delicioase care îi poartă semnătura.Aşa se face că temutul jurat din show-ul de la Pro Tv a lăsat deoparte comentariile acide şi s-a înarmat cu multă delicateţe din dorinţa de a face doamnelor o surpriză de ziua lor. Chef Scărlătescu şi-a scos ajutoarele din bucătărie şi le-a pus la treabă în piaţa Dorobanţi, din Bucureşti, acolo unde au luat naştere cele mai savuroase şi delicioase cadouri.
 

Doamnele care s-au aflat în trecere pe acolo, dar şi prietene şi cunostinţe ale chef-ului, precum şi doamnele care lucrează în piaţa respectivă au putut gusta fabuloasele preparate care le-au răsfăţat papilele gustative.“De obicei de 8 martie, doamnele şi domnişoarele primesc flori. Eu am vrut să le arăt admiraţia şi respectul meu altfel şi am ales să gătesc pentru ele într-un spaţiu public. Sper că s-au simţit răsfăţate”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.  

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină