Celebrităţi din lumea filmului despre care habar nu aveai că pot cânta! GALERIE FOTO

Le vedem în pelicule şi imortalizate de paparazzi în ipostaze intime, dar niciodată nu avem ocazia de a le vedea pe celebrităţi...cântând. Dacă pe Johnny Depp îl cunoşteam pentru veleităţile sale muzicale, pe Gwyneth Paltrow sau Steven Seagal chiar nu mă aşteptam să-i văd cântând la chitară.

Le vedem în pelicule şi imortalizate de paparazzi în ipostaze intime, dar niciodată nu avem ocazia de a le vedea pe celebrităţi…cântând.

Dacă pe Johnny Depp îl cunoşteam pentru veleităţile sale muzicale, pe Gwyneth Paltrow sau Steven Seagal chiar nu mă aşteptam să-i văd cântând la chitară.

În această postură au fost surprinse mai multe vedete de la Hollywood, pe care vi le prezentăm în GALERIA FOTO de mai jos.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism