Cele mai ciudate case ale vedetelor

De cele mai multe ori ne sunt expuse top-uri cu cele mai frumoase, interesante, opulente case ale celebrităţilor. Şi e de înţeles, celebritatea se măsoară în stilul de viaţă, de la haine la case... Doar că banii şi faima îţi aduc totodată şi patima pentru ciudat, gusturi exagerate, pretenţii ieşite din comun, răsfăţ fără margini.
Cele mai ciudate case ale vedetelor

De cele mai multe ori ne sunt expuse top-uri cu cele mai frumoase, interesante, opulente case ale celebrităţilor. Şi e de înţeles, celebritatea se măsoară în stilul de viaţă,  de la haine la case… Doar că banii şi faima îţi aduc totodată şi patima pentru ciudat, gusturi exagerate, pretenţii ieşite din comun, răsfăţ.

Staruri pentru care cuvântul „acasă” este sinonim cu cele mai bizare facilităţi ce pot fi întâlnite într-o locuinţă: de la nelipsitul bar din fiecare cameră, la parcare pentru avion sau chiar chip-uri pentru preferinţele personale ale fiecărui membru al familiei sau invitat.

Britney Spears şi obsesia pentru baruri

Potrivit presei de peste ocean, locuinţa lui Britney Spears dispune de piscină, centru SPA, sală de tennis, sală de sport, şapte dormitoare şi şapte băi. Nimic neobişnuit până acum, doar că, înainte de a se muta în ea, Britney a vrut să o personalizeze şi i-a făcut câteva mofificări speciale, printre care amenajarea unui bar în fiecare cameră, inclusiv în dormitoare, şi construirea unui alt bar, uriaş, peste fostul teren de tennis.

John Travolta şi avioanele

La prima vedere, fotografiată de la înălţime, casa lui John Travolta pare un terminal pentru avioane. Locuinţa a fost special construită pentru a putea „găzdui” şi cele două avioane ale sale, un Gulfstream şi un Boeing 707B. Domeniul se află în apropiere de pista din Ocala, Florida, şi a fost proiectat astfel încât cele două avioane să poată fi aduse chiar lângă casă, care arată ca un turn de control aerian. Iniţial, proprietatea dispunea şi de un teren pentru jogging, care a fost transformat în pistă pentru a putea transporta avioanele lângă casă.

John Travolta

Citeşte continuarea articolului pe one.ro
 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism