„Cea mai sexy nevastă de fotbalist” se întoarce la vechea ei orientare sexuală?

Sylvie vand der Vaart este cunoscută pentru două mari realizări: sex appeal-ul înăscut - a fost declarată “cea mai sexy nevastă de fotbalist şi cea mai frumoasă femeie din Olandă – şi rolul de soţie - a fost frumoasa nevastă a celebrului fotbalist Rafael van der Vaart - alături de care cariera ei de model a înflorit.
„Cea mai sexy nevastă de fotbalist” se întoarce la vechea ei orientare sexuală?

Sylvie vand der Vaart este cunoscută pentru două mari realizări: sex appeal-ul înăscut – a fost declarată “cea mai sexy nevastă de fotbalist şi cea mai frumoasă femeie din Olandă – şi rolul de soţie – a fost frumoasa nevastă a celebrului fotbalist Rafael van der Vaart – alături de care cariera ei de model a înflorit.

Cunoscută şi drept „cea mai activă nevastă de fotbalist”, Sylvie şi-a dedicat mare parte din timpul ei însoţinându-şi soţul în toate deplasările pe care clubul i le cerea.

Deşi adesea numiţi de jurnalişti „noii Beckhami”, cei doi frumoşi ai lumii mondene fotbalistice au ajuns în prag de divorţ, după ce Rafael vad der Vaart a lovit-o pe Sylvie după 6 ani de căsnicie.

Scandalul s-a iscat din cauza unei posibile aventuri a fotbalistului cu o prietenă de familie Nikkie, scrie ziarul german Bild.

Se pare că întreaga căsnicie a fost extrem de tumultoasă şi nici modelul în vârstă de 34 de ani nu a fost chiar “uşă de biserică”.
Aceasta a fost acuzată de o revistă spaniolă că îşi înşeală soţul cu nici mai mult, nici mai puţin decât… o femeie la fel de cunoscută, Eva Longoria.

În prezent, dezamăgită de eşecul căsnicie sale la care a ţinut foarte mult (după cum vedeta a declerat de nenumărate ori), Sylvie are o viaţă socială activă, în compania reprezentantelor sexului frumos.

La premiera filmului “Heute bin ich blond”, aceasta a pozat cu dezinvoltură, la braţul soţiei celui supranumit “Canibalul”, Khalid Boulahrouz.

Sabia Boulahrouz este şi ea considerată una dintre cele mai sexy neveste de fotbalist.

Aşa cum îi stă bine unei “admiratoare a femeilor”, Sylvie vand der Vaart a sărutat-o cu foc şi foarte fericită şi pe scriitoarea Sophie van der Stap.

Face ea ce face şi se întoarce la femei – probabil ele reuşesc să o facă mult mai fericită decât orice fotbalist talentat.


 

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața