Ce mănâncă 5 dintre cele mai cunoscute celebrități la micul dejun în fiecare zi

Nu e de mirare că celebritățile au nevoie de un mic dejun care să le ofere dimineți energice. Descoperă ce alegeri au făcut 5 dintre cele mai cunoscute celebrități în ceea ce privește micul dejun potrivit!
21.01.2023
Ce mănâncă 5 dintre cele mai cunoscute celebrități la micul dejun în fiecare zi
Ce mănâncă 5 dintre cele mai cunoscute celebrități la micul dejun în fiecare zi Sursa foto: Shutterstock

Probabil că ai auzit de foarte multe ori că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Când vine vorba de motivul pentru care micul dejun este atât de important, această masă ne oferă posibilitatea de a ne începe ziua în forță, atâta timp cât este bogată în vitamine și nutrienți importanți. De asemenea, ne poate alimenta cu energia de care avem nevoie pentru a ne bucura de restul zilei și a îndeplini sarcinile pe care le avem.

Deși nevoile fiecăruia sunt diferite și oamenii au dreptul să aleagă, există câteva adevăruri fundamentale care definesc un mic dejun de calitate și cu adevărat sănătos. Consumul unei cantități ideale de proteine, limitarea consumului de zahăr adăugat și încorporarea cerealelor integrale și a legumelor pentru a adăuga fibre sunt doar câteva dintre modalitățile prin care te poți asigura că ai parte de un mic dejun complet și cu adevărat benefic pentru corpul tău.

Acestea fiind spuse, descoperă ce mănâncă unele dintre cele mai cunoscute celebrități la micul dejun și inspiră-te din cele mai bune combinații!

  1. Oprah Winfrey

Oprah se bucură de un mic dejun echilibrat și, desigur, nu uită de pâine. Vedeta este de părere că, precum motoarele, oamenii au nevoie de combustibil pentru a funcționa. Oprah este o iubitoare a micului dejun, mai ales când este vorba de fructul pasiunii, afine, zmeură, căpșuni și banane. De asemenea, pentru Oprah. pâinea multicereale prăjită este de nelipsit.

  1. Tyra Banks

Celebra Tyra Banks găsește întotdeauna modalități prin care să consume suficiente proteine la micul dejun. Preferă ca prima masă să fie una simplă, dar hrănitoare, iar de cele mai multe ori alegerea ei este iaurtul grecesc cu granola, cârnați de pui și cafea.

  1. Reese Witherspoon

Ceva mai atentă la alegerea micului dejun, Reese Witherspoon bea același smoothie în fiecare zi. Vedeta își începe diminețile cu smoothie-ul ei verde bogat în legume, care o ține sătulă până la ora prânzului.

Acest smoothie conține salată verde, țelină, spanac, pere, mere, banane, lămâie, apă de cocos și opțional unt de migdale, pudră proteică și semințe de in.

  1. Tom Brady

Tom Brady alege să-și înceapă diminețile prin a bea un pahar cu apă, urmat de un smoothie hrănitor. De obicei, acesta conține afine, banane, semințe și nuci. Este bogat în nutrienți, grăsimi, proteine și calorii.

  1. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez își găsește energia în fiecare dimineață cu ajutorul smoothie-ului ei verde preferat. Acesta conține spanac, banane, lapte de orez, unt de migdale și pudră de proteine, iar vedeta are numai de câștigat de pe urmele lui. Celebra artistă este de părere că acest smoothie oferă energia de care are nevoie și că tot ceea ce consuma înainte de apariția acestui smoothie în viața ei nu îi era de ajutor pentru a-și începe ziua în forță.

Surse: eatthis.com, inc.com, deliciousfood.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai ... citește mai mult
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament