Ce face Andreea Esca de Crăciun?

Mai sunt doar câteva zile până vom sărbători una dintre cele mai importante sărbători ale iernii - Crăciunul. Oraşul e luminat, prin pieţe deja se simte mirosul proaspăt al brazilor veşnic verzi, la fiecare mare interescţie de drumuri se aude zumzetul produs de copiii, care de mână cu părinţii, animează târgurile tradiţionale: vin fiert, preparate din carne de porc (cele mai multe afumate), turtă dulce, ciocolată de casă.
Ce face Andreea Esca de Crăciun?

Mai sunt doar câteva zile până vom sărbători unul dintre cele mai importante evenimente ale iernii – Crăciunul. Oraşul e luminat, prin pieţe deja se simte mirosul proaspăt al brazilor veşnic verzi, la fiecare mare interescţie de drumuri se aude zumzetul produs de copiii care, de mână cu părinţii, animează târgurile tradiţionale: vin fiert, preparate din carne de porc (cele mai multe afumate), turtă dulce, ciocolată de casă.

În acest context, ne-am întrebat oare ce face cea mai iubită prezentatoare TV din România, Andreea Esca, pentru a sărbători Crăciunul? Unde petrece ajunul, ce tradiţii respectă, cu ce mâncare îşi delectează invitaţii? Mai important, pe cine va avea alături în ziua de Crăciun?

De Craciun  voi pregăti, împreună cu Alexia şi cu mama, tradiţionala masă la care sunt invitaţi prietenii noştri apropiaţi, finii, naşii, etc. Ajunge la frumoasa cifră de 20 de oameni care vom aştepta să apară cadourile sub brad….

Pregătim turtă dulce, biscuiţi de casă, cozonac, dar şi sarmale, friptură şi prajitura cu ciocolată a Alexiei, care dă gata toţi invitaţii.

Până şi MasterChef Florin Dumitrescu a notat-o cu  10….”, ne-a declarat vedeta de la ProTV.

Se pare că Andreea Esca va petrece un Crăciun tradiţional, alături de membrii familiei şi de prietenii cei mai dragi – un Crăciun călduros, cu miros de prăjituri.

Iar noi îi dorim Crăciun fericit!

Citeşte şi: Vedete la Festivalul Brazilor de Crăciun

Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea povestesc despre 1 Decembrie

La mulţi ani, Andreea Esca!

 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică