Catrinel Menghia s-a despartit de Massimo Brambati dupa 6 ani de casnicie!

Celebrul manechin Catrinel Menghia s-a despartit de fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, cu care se casatorise in 2005, motivul principal fiind, se pare, gelozia excesiva a barbatului.
Catrinel Menghia s-a despartit de Massimo Brambati dupa 6 ani de casnicie!
Catrinel Menghia s-a despartit de Massimo Brambati dupa 6 an casnicie!

Celebrul manechin Catrinel Menghia s-a despartit de fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, cu care se casatorise in 2005, motivul principal fiind, se pare, gelozia excesiva a barbatului, informeaza ziarul Cancan.

Superba ieseanca s-ar fi plans unor apropiati ca relatia cu fostul jucator din Serie A nu mai merge si ca sunt la un pas de ruptura, motivul fiind gelozia excesiva si continua a italianului. Cei doi s-au intalnit pe cand Catrinel avea doar 21 de ani, iar el 40. Povestea lor de iubire a fost asa de frumoasa, incat tanara isi imaginase ca vor imbatrani impreuna, motiv pentru care si-a tatuat pe abdomen, la linia bikinilor, textul „Massimo per sempre” (Massimo pentru totdeauna).

Citeste si: Catrinel Menghia, din nou in Sports Illustrated FOTO

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism