Catrinel Menghia, în cea mai sexy reclamă de la Super Bowl VIDEO

Catrinel Menghia, în cea mai sexy reclamă de la Super Bowl VIDEO
Catrinel Menghia, în cea mai sexy reclamă de la Super Bowl VIDEO

Spotul publicitar pentru Fiat Abarth şi în care apare supermodelul român Catrinel Menghia, a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului, eveniment ce a avut loc duminică noapte, se arată pe site-ul revistei Esquire din Statele Unite.

Spaţiul publicitar pentru pauza Super Bowl-ului este vândut pentru sume record, în Statele Unite ale Americii, iar echipele din advertising realizează chiar spoturi speciale pentru eveniment.

Cea de-a 46-a ediţie a galei Super Bowl s-a desfăşurat pe 5 februarie, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis. Madonna, vedeta desemnată să susţină un recital în pauza finalei Campionatului de fotbal american, disputată între echipele New England Patriots şi New York Giants, a făcut senzaţie în faţa a 70.000 de spectatori şi a peste 100 de milioane de telespectatori americani, informeayă Mediafax.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu roşu, vaporoasă, ale cărei culori se regăsesc şi în designul noului model Fiat 500 Abarth, Catrinel Menghia este personajul central al spotului. Ea are tatuat pe gât logoul noului model Fiat 500 Abarth.

În spot, Catrinel Menghia vorbeşte în italiană cu un trecător, pe care îl surprinde admirând-o, pentru a-i spune, la finalul reclamei, în engleză: „You’ll never forget the first time you see one” (în trad., N-o să uiţi niciodată prima oară când vezi una).


Află mai multe pe www.mediafax.ro


Brokerul Hugh Jackman
Brokerul Hugh Jackman