Carmen Brumă recomandă reţete cu brânză dietetică

Facebook a devenit şi reţeaua sfaturilor pentru o viaţă sănătoasă. Exemplu este şi postul unei adepte înfocate a dietei şi sportului, Carmen Brumă care oferă fanilor săi o reţetă simplă cu brânză dietetică transformată într-un produs "comestibil" şi slab caloric.
16.10.2012
Carmen Brumă recomandă reţete cu brânză dietetică

Facebook a devenit şi reţeaua sfaturilor pentru o viaţă sănătoasă. Exemplu este şi postul unei adepte înfocate a dietei şi sportului, Carmen Brumă care oferă fanilor săi o reţetă simplă cu brânză dietetică transformată într-un produs „comestibil” şi slab caloric.

Acesta este de fapt un amestec de 100 g de brânză dietetică, 2 tulpini de ţelină, jumătate de ardei gras, o legătură de mărar, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi busuioc.

Poftă bună amatorilor de viaţă echilibrată!

Citeşte şi: Secretele unui corp perfect şi stilul vestimentar al lui Carmen Brumă

3S – Sănătoasă, suplă, sătulă

Carmen Brumă, adepta antrenamentelor HIT

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Tudor Ciprut, SANADOR: cum se diagnostichează cancerul de colon