Care este secretul stării de bine a lui Horia Brenciu

Un artist în adevăratul sens al cuvântului, Horia susţine că pofta de viaţă face minuni, iar n combinaţie cu doza ridicată de voie bună şi cu mişcarea viguroasă de pe scenă, muzica va fi întotdeauna ingredientul care îl menţine tânăr şi plin de vitalitate.
15.03.2013
Care este secretul stării de bine a lui Horia Brenciu

Un artist în adevăratul sens al cuvântului, Horia susţine că pofta de viaţă face minuni, iar în combinaţie cu doza ridicată de voie bună şi cu mişcarea viguroasă de pe scenă, muzica va fi întotdeauna ingredientul care îl menţine tânăr şi plin de vitalitate.

Sâmbătă, de la ora 10, Horia Brenciu vine la “Ce se întâmplă, doctore?” pentru a le dezvălui telespectatorilor care sunt secretele stării sale de bine.

Pentru că diversificarea nutrienţilor este mai mult decât necesară, iar monotonia culinară este principalul motiv pentru care se nasc poftele nesănătoase, Oana Cuzino prezintă sâmbătă alte tipuri de carne decât cele obişnuite.

Publicul Pro Tv va face o incursiune în bucătăria mongolă – carnea de struţ este unul dintre preparatele specifice acesteia, dar în acelaşi timp o sursă excelentă de proteine, cu conţinut minim de grăsime.

Tot în ediţia de sâmbătă a emisiunii, chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai celui mai în vogă show culinar al momentului “MasterChef”, va oferi “pe tavă” o reţetă cu totul specială, al cărei ingredient principal este carnea de iepure.

Exerciţiul fizic este aproape invariabil asociat cu numerele – contorizarea ajută la disciplinare, dar şi la auto-depăşire. Instructorii specializaţ vin în emisiune să prezinte Bokwa: un tip eficient şi distractiv 100% de efort fizic, asociat tot cu numerele, dar într-o cu totul altă ipostază, în care cifrele sunt desenate prin mişcări ale corpului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”