Care este mâncarea preferată a Ilincăi Vandici

Prezentatoarea CANCAN TV, care vânează tainele vedetelor în emisiunea de pe Acasă TV, ne împărtăşeşte o parte dintre propriile sale secrete de stil.
Care este mâncarea preferată a Ilincăi Vandici

Prezentatoarea CANCAN TV, care vânează tainele vedetelor în emisiunea de pe Acasă TV, ne împărtăşeşte o parte dintre propriile sale secrete de stil.

Acasă?

E o nouă etapă în cariera mea, o nouă treaptă în care am păşit cu dreptul. Am posibilitatea de a lucra cu o echipă extraordinară şi de a atinge o maturitate profesională care să-mi ofere satisfacţii pe măsura muncii depuse.

„Dacă nu aş fi făcut televiziune, probabil aş fi fost profesoară. Iubesc copiii şi aş fi fost fericită să îi ajut pe cei mici să facă primii paşi în viaţă.“

Care e mâncarea ta preferată?

Somon la grătar, cu legume sau orez.

Piesa must-have în această iarnă?

Bocancii din piele cu ţinte, in stilul army.

Ce n-ai purta niciodată?

Detest „uniformele vestimentare“ şi etichetele la vedere.

Ai o plăcere vinovată?

Pantofii!

Ce designeri predomină în garderoba ta?

Tom Ford, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Valentino, Dolce&Gabbana, Stella McCartney, Stephane Rolland, Maki Oh şi lista poate continua. Nu sunt dedicată unui sigur brand, îmi place nonconformismul, îmi plac piesele vestimentare care dăinuiesc, care pot fi de bază în garderoba oricărei femei.

Care este bijuteria ta preferata?

Ceasul de mână, cu o valoare sentimentală de netăgăduit, cadou de la tatăl meu.

Nu-ţi poţi lua ochii de la…

Victoria Beckham.

Parfumul care te reprezintă?

Nu ştiu dacă mă reprezintă în adevăratul sens al cuvântului, mi-e greu să mă dedic unui singur parfum, unei singure arome. Cert este că în momentul acesta îmi creează o stare de bine şi îmi inundă simţurile, Flower Bomb de la Viktor&Rolf.

Produsul de beauty care nu-ţi lipseşte nicioadată?

Demachiantul, tonicul şi crema hidratantă de zi şi noapte.

Text de Raluca Iorga

Articol preluat din revista InStyle