Căderea părului: cum a scăpat Crina Abrudan de această problemă

Crina Abrudan s-a confruntat în ultimele luni cu căderea părului, motiv pentru care apelat la o procedură avansată pentru podoaba capilară.
29.11.2020
Căderea părului: cum a scăpat Crina Abrudan de această problemă
Căderea părului: cum a scăpat Crina Abrudan de această problemă

Crina Abrudan s-a confruntat în ultimele luni cu problema căderii părului, cauzată inclusiv de seriile repetate de colorare care au degradat și rădăcina firului de păr. Vedeta a apelat la o procedură avansată, realizată de medicul chirurg estetician Iancu Morad, în urma căreia a fost restaurată sănătatea podoabei capilare. Află cum a scăpat de căderea părului.

Tratamentul PRP, bun pentru căderea părului

Medicul a efectuat procedura proprie, denumită Terapia Vampir, un tratament de tip PRP pentru scalp. Căderea în exces a părului a fost cauzată de vopsirea în nuanțe de blond, dar și de stres și de expunerea la soare din perioada verii. Tratamentul de tip PRP, realizat de Iancu Morad, a avut ca efect consolidarea rădăcinii și stimularea creșterii altor noi fire.

„Părul meu era extrem de degradat și rupt, m-am îngrozit când am văzut ce mult cădea de fiecare dată când îl spălam sau îl pieptănam. Am venit la domnul doctor Iancu Morad și am început tratamentul PRP la începutul lunii octombrie. Deja după prima ședință, la vreo două săptămâni, când mi-am spălat părul și l-am pieptănat, l-am dat cu balsam și mască, am văzut că nu mai cădea la fel de mult ca înainte. Din fericire, văd rezultatele acestui tratament și îi mulțumesc domnului doctor. Voi continua cu ședințele, iar peste câteva luni sunt sigură că voi avea din nou un păr frumos și sănătos”, declară Crina Abrudan.

Cum decurge tratamentul PRP?

Medicul chirurg estetician explică în ce mod decurge acest tratament.

„Terapia PRP pentru păr este un tratament medical în trei etape. Se recoltează sânge de la pacient, se procesează, se îmbogățește cu ingrediente benefice, iar cocktailul obținut se reinjectează la nivelul scalpului. Tratamentul stimulează creșterea naturală a părului și îngroșarea firelor de păr. Este potrivit mai ales după vârsta de 30 de ani, atunci când multe femei, dar și bărbați, observă că părul începe să se rărească, să cadă mai mult decât o făcea anterior. Recuperarea post terapie este rapidă. Prin rapidă înțelegem că pacientul sau pacienta își poate relua activitățile zilnice imediat după efectuarea tratamentului. Efectele încep să se vadă după câteva săptămâni, când părul începe să se regenereze, să strălucească”, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Recomandare video
Dr. Mihaela Sebeni: mamografia, o investigație de o importanță covârșitoare de peste 120 de ani