Brooke Shields, secretul pentru o piele strălucitoare, la 56 de ani

În urma unei discuții cu publicația online PureWow, Brooke Shields a dezvăluit care este secretul ei de skin care.
Brooke Shields, secretul pentru o piele strălucitoare, la 56 de ani
Foto: shutterstock

Dacă ești curioasă cum reușește Brooke Shields să aibă o piele strălucitoare la 56 de ani, consideră că este ziua ta norocoasă pentru că i-am aflat secretul. În urma unei discuții cu publicația online PureWow, actrița a dezvăluit care este secretul ei de skin care și menționează că iubește să păstreze lucrurile cât mai simple.

Cum are grijă Brooke Shields de pielea ei

Pe lângă obiceiurile zilnice pe care le respectă cu sfințenie, actrița are aceeași rutină de ani de zile.

„Îmi place să păstrez lucrurile cât mai simple. Mama obișnuia să spună „Apă, săpun și cremă hidratantă”, de asta aveam nevoie. Este foarte important pentru mine să am o piele curată și să nu folosesc produse agresive de curățare”, povestește Brooke Shields.

În privința ritualului de îngrijire, actrița menționează că „folosesc un cleanser și un toner. Iubesc serumurile care conțin vitamina C, mai ales că am observat că revitalizează pielea, o netezesc și oferă strălucire”.

Vedeta cunoscută din pelicula „Laguna Albastră” a mai adăugat și că protecția solară este nelipsită din trusa ei de cosmetice, dar și că este foarte atentă să nu petreacă prea mult timp în soare.

”SPF-ul este absolut necesar. Integritatea pielii mele vine din felul în care o protejez împotriva soarelui”, explică actrița.

Pe lângă faptul că are grijă de pielea ei la exterior, Brooke Shields știe cât de importantă este și îngrijirea pe interior, motiv pentru care se hidratează suficient și face multă mișcare.

„Prin simpla activare a mușchilor și circulației sangvine, aducem sângele la suprafață și schimbăm complet aspectul tenului. Când nu mă antrenez, se vede pe pielea mea. Beau multă apă, dorm mai mult, fac mai multă mișcare și astfel totul este mai plăcut și mai elastic”, menționează Brooke Shields.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador